Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

24 noiembrie: TOPUL FIRMELOR din Alba. Performanţa companiilor din judeţ, în 2015, va fi premiată de Camera de Comerț

Publicat

top 2015Camera de Comerţ Alba prezintă în 24 noiembrie Topul Județean al Firmelor, ediţia 2015, care reuneşte peste 1300 de societăţi comerciale. Vor fi premiate cele mai performante companii din 6 domenii de activitate – industrie, servicii, comerț și turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit și construcții.

Topul Județean al Firmelor reprezintă evenimentul anual, organizat de Camerele de Comerț Județene, singurele abilitate prin lege să organizeze o asemenea gală.  Ajuns la ediția a XXIII-a, Topul Județean al Firmelor 2015 reprezintă un prilej de sărbătoare pentru agenții economici, premiați pentru rezultatele de excepție pe anul 2015. În cadrul evenimentului de pe data de 24 Noiembrie 2016, de la Alba Mall – Sala Ball Room, va fi lansat catalogul „Topul Județean al Firmelor, ediţia 2015”, care cuprinde cea mai valoroasă bază de date pentru mediul de afaceri județean, reprezentând coordonatele celor peste 1300 de companii, clasate pe primele 10 locuri la nivel județean.

Camera de Comerț și Industrie (CCI) a județului Alba va premia cele mai performante companii din 6 domenii de activitate – industrie, servicii, comerț și turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit și construcții. Clasamentul este realizat pe baza unei metodologii complexe și unitare la nivel național, prevăzută de lege şi implementată de fiecare Cameră la nivel de județ. Topul analizează indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului angajat.

Începând cu acest an au fost luate în considerare grupele de activitate de 4 cifre, ceea ce permite realizarea unui clasament specializat. Față de 272 grupe de activitate analizate pentru realizarea clasamentelor topurilor de firmă, începând cu anul 2016 sunt analizate 615 grupe CAEN de 4 cifre. Clasamentul din acest an cuprinde 1391 de agenți economici, respectiv: 39 Cercetare, Dezvoltare și High Tech; 314 Industrie, 114 Agricultura, Silvicultura, Pescuit, 126 Construcții, 358 Servicii si 440 Comerț și Turism. Doresc să felicit laureații acestui an, le doresc să aibă parte de succes și pe viitor, să se mențină sus și să înregistreze o activitate sustenabilă, iar perseverența și efortul tuturor să ducă la o dezvoltare economică cât mai dinamică a județului Alba”, a declarat Corneliu Orzea, președintele CCI Alba.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax