Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

240 de jandarmi din Alba vor asigura măsuri de ordine publică, pe timpul minivacanței de Crăciun. Recomandări pentru cetățeni

Publicat

jandarmi 2

Pe timpul minivacanței de Crăciun, jandarmii din Alba vor asigura măsuri suplimentare de ordine și siguranță publică în zonele de competență.

În aceste zile de sărbătoare vrem să ne asigurăm că veți petrece în siguranță, sens în care, pe toată raza județului Alba, aproximativ 240 de  jandarmi vor fi prezenți pentru buna desfășurare a manifestărilor cultural-artistice și religioase, sprijiniți de efective din cadrul altor structuri de ordine și siguranță publică.

Având în vedere că pe parcursul acestor zile, zonele centrale ale orașelor vor fi tranzitate de un număr mare de persoane, jandarmii vor fi prezenți în târgurile de Crăciun, proximitatea marilor magazine și piețe, pentru a preveni orice fel de situație care ar putea tulbura liniștea publică.

De altfel, jandarmii montani din cadrul Jandarmeriei Alba sunt pregătiţi să intervină pentru ajutarea celor aflaţi în dificultate în zona montană a judeţului. Recomandăm turiștilor prezenți în zonele montane să se informeze asupra vremii și să se echipeze corespunzător.

Pentru a avea parte de o minivacanță în siguranță, jandarmii din Alba vă recomandă următoarele:

  • Nu folosiți materiale pirotehnice, deoarece acestea pot afecta sănătatea dumneavoastră și pe cea a celor din jur;
  • Supravegheați copiii, pentru a evita situațiile de rătăcire și pentru prevenirea eventualelor accidente;
  • Dacă sunteți martorii unor fapte antisociale, solicitați cu încredere sprijinul jandarmilor aflați în apropiere, sau apelați numărul unic de urgență “112”.

„În speranța că în această perioadă ne vom bucura cu toții de Sărbătoarea Nașterii Domnului fără incidente, urăm tuturor cetățenilor sărbători binecuvântate și La mulți ani!”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax