Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

25-26 mai | „Cântați lui Dumnezeu cu bucurie”: Festivalul de muzică sacră la Alba Iulia, ediția a doua

Publicat

„Cântarea bisericească înveselește sărbătorile și face să se nască în inima credincioșilor dorul după Dumnezeu”, a spus Sfântul Vasile cel Mare. Următorul sfârșit de săptămână va fi unul în care iubitorii de muzică sacră vor fi privilegiați în Alba Iulia, căci aici se va desfășura cea de-a doua ediție a evenimentului „Cântați lui Dumnezeu cu bucurie”.

În perioada 25-26 mai 2013, în Alba Iulia se desfășoară a doua ediție a Festivalului de Muzică Sacră „Cântați lui Dumnezeu cu bucurie”. Evenimentul cultural va avea loc în Catedrala Reîntregirii, cu începere de la ora 19.00, după slujba Vecerniei. Vor participa Corul maicilor de la Mănăstirea Rimetea, Corul călugărilor de la Mănăstirea din Sighișoara, Corul bisericilor ortodoxe din Galda de Jos, Totoi și Tărtăria, Ansamblul folcloric din Cergău, Grupul vocal-bărbătesc „Sâncelenii” și elevi din cadrul cercurilor de religie din județul Alba.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba, prin Asociația Artă și Tradiții Meșteșugărești Alba -ATMA, Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia și Inspectoratul Școlar Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax