Connect with us
Publicitate

Uncategorized

25 – 27 iulie | WEEKEND plin în Cetatea Alba Carolina. SPECTACOL de ARTIFICII la ”Simfonia Focului” şi CONCERTE de Zilele Prieteniei

Publicat

YouTube video

În weekend-ul 25-27 iulie, Alba Iulia devine centru de atracţii pentru amatorii spectacolelor de artă pirotehnică şi a celor care preferă gustul amărui al berii. În Cetatea Alba Carolina va fi momentul pentru ”Simfonia Focului” – Fireworks Festival şi Zilele Prieteniei Bergenbier. Organizatorii au pregătit evenimente prin care promit albaiulienilor şi turiştilor că vor gusta din plin perioada de vară şi vor uita de somn. Sâmbătă, capul de afiș la Zilele Prieteniei va fi ținut de Vița de Vie, Zob, Niște Băieți, Ska’nk. Duminică, weekend-ul prietenilor va continua cu Paraziții, R.O.A, Mihai Mărgineanu, Ultimu’ Nivel.

”Simfonia Focului” – Fireworks Festival este un concept unic în România, ce-și dorește să aducă în vizorul publicului una dintre cele mai spectaculoase arte ale planetei – arta pirotehnică de înaltă clasă. Timp de trei seri, cerul Cetății Alba Carolina va fi luminat spectaculos de reprezentațiile de gală ale unora dintre cele mai importante companii de artă pirotehnică din Europa. Sunt invitaţi specialişti din Polonia şi Bulgaria, care se vor întrece în a-şi expune măiestria pe baza unei teme date şi folosind acelaşi tip de material. Evenimentul va fi completat cu momente artistice.

Citeşte şi 25-27 IULIE: SIMFONIA FOCULUI la Alba Iulia. La ce SURPRIZE să te aștepți în cele trei zile de festival în Cetatea Alba Carolina

De asemenea, în aceeaşi perioadă se vor desfăşura Zilele Prieteniei Bergenbier la Alba Iulia. Sponsorul Ligii Naționale de Fotbal dorește să realizeze activități de promovare a muzicii românești de calitate printr-un festival în care vor evalua 12 trupe românești – artiști de elită din genurile rock, pop, electro și hip-hop.

Cetatea Alba Carolina va răsuna de muzică bună, plină de ritm, alături de cei mai tari artiști ai momentului, într-o atmosferă incendiară. Line up-ul complet al festivalului care numără peste 32 de formații a făcut rapid din seria concertelor „Zilele Prieteniei Bergenbier” un „must attend” în materie de evenimente muzicale, în cele 5 orașe în care a ajuns până acum. După ce zeci de mii de oameni au sărbătorit prietenia, acum este rândul celor din Alba Iulia să ia parte, la cea mai mare manifestare muzicală a verii 2014.

Sâmbătă, capul de afiș va fi ținut de Vița de Vie, Zob, Niște Băieți, Ska’nk. În ziua de duminică, weekend-ul prietenilor va continua cu Paraziții, R.O.A, Mihai Mărgineanu, Ultimu’ Nivel. Toți aceștia, împreună cu alte trupe prietene care vor urca pe scenă, promit să ofere publicului un show plin de forță, scăldat în valuri de bere.

În fiecare oraș în care evenimentul are loc, două trupe prietene vor deschide concertele. Aceste trupe sunt alese de fani și de prieteni, în urma unui concurs desfășurat online. Astfel, în ziua de sâmbătă, publicul îi poate asculta pe: Anysound și Mercedes Band, iar duminică, trupele N.O.R. și Bohemian Groove sunt programate să deschidă evenimentul.

Festivalul animă cetatea cu voie bună și distracție începând cu ora 16.00 în ambele zile de concerte, iar intrarea este liberă.

Mai jos puteți vedea o parte din distracția de care au avut parte cei din Cluj-Napoca și Ploiești:

YouTube video

YouTube video

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax