Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

25-28 aprilie | „Fun to fly – Râpa Roșie”, ediția a XII-a: Cea mai mare întâlnire de modelism din România adună peste 200 de piloți la Sebeș

Publicat

În fiecare an din 2002 încoace, în preajma zilei de 1 Mai, la Râpa Roșie din Sebeș se adună sute de piloți, pasionați de modelism și iubitori de natură din România și din străinătate. Posesorii de aeromodele își arată măiestria în pilotaj, iar sub cerul traversat de „păsările mari” cei prezenți se delectează cu grătare, impresii și cunoștințe noi în domeniul zborului.

Peste 200 de modeliști sunt așteptați și în acest an la festival, pentru a-și prezenta aeromodelele și automodelele telecomandate. De asemenea, la eveniment vor fi prezente și firme de profil, care își vor expune produsele.

În cei 12 ani de existență, festivalul „Fun to fly – Râpa Roșie” a consacrat Râpa Roșie și Sebeșul pe harta aeromodelismului din România și din Europa. Cea mai mare întâlnire de modelism din România este organizată de Clubul Sportiv Archaeopteryx Alba Iulia, cu sprijinul Primăriei Sebes.

FOTO: Sierra.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax