Connect with us
Publicitate

POLITICA

25 – 31 august: Școala de Vară TNL Alba. Principalele teme vor viza campania electorală pentru alegerile prezidențiale

Publicat

TNL Alba continuă, și în acest an, tradiția organizării Școlii de Vară de la Costinești. Anul acesta perioada de desfășurare va fi din 25 august până în 31 august. Dacă în 2010, la prima ediție, au fost în jur de 30 de participanți, anul acesta vor participa peste 100 de tineri. Participanții de anul sunt atât din județul Alba, cât și din București și județe vecine precum Hunedoara, Mureș și Cluj.

De asemenea, anul acesta organizatorii au oferit un loc și lui Marian Arion, din Blaj, cel care a obținut locul I la concursul «100 de ani de la declanșarea primului război mondial», desfășurat de TNL Alba pe parcursul lunilor iunie și iulie ale acestui an.

Principalele teme care vor fi abordate în atelierele de lucru pe echipe și în cadrul seminariilor și dezbaterilor, vor viza campania electorală pentru alegerile prezidențiale din această toamnă, dar se vor aborda și teme referitoare la orientare în carieră și dezvoltare personală. Lectorii vor fi profesori, formatori și universitari din Alba Iulia, Cluj Napoca, București și Constanța.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax