Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

25 martie: Ziua Poliției Române. Turneu de tir, competiţii sportive, exerciţiu demonstrativ şi „porţi deschise” la IPJ Alba. Programul manifestărilor

Publicat

3 În contextul aniversării la data de 25 martie a Zilei Poliţiei Române, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba organizează şi în acest an manifestări educative şi cultural-sportive care se vor desfășura pe parcursul mai multor zile.

În perioada 16 – 25 martie, poliţiştii din Alba vor organiza întâlniri cu preşcolari şi elevi din unităţile de învățământ ale judeţului şi vor discuta despre profesia de poliţist, dar şi teme ce vizează reducerea riscului de victimizare din infracțiuni şi accidente rutiere.

Pentru zilele de 17, 18 şi 19 şi 21 martie, au fost planificate concursuri de şah, table, talere, tir, fotbal, tenis de câmp şi de masă.

În data de 24 martie, începând cu ora 14,00, în Poligonul Miceşti, va avea loc turneul de tir la care vor participa poliţişti din structurile inspectoratului dar şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale.

Cu același prilej va fi organizată „Cupa presei la tir” la care sunt invitaţi să participe toţi jurnaliştii acreditaţi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

Ziua de 20 martie va fi dedicată competiţiei fotbalistice la care vor participa echipe din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi instituţiile de colaborare.

1 De altfel, în acelaşi spirit sportiv, poliţiştii din Alba s-au alăturat duminică, 15 martie, poliţiştilor din judeţele învecinate Hunedoara şi Sibiu şi au luat parte la manifestarea ciclistică intitulată „Turul celor trei cetăţi” care a constat în parcurgerea pe bicicletă a distanţei Deva – Alba Iulia, respectiv Sibiu – Alba Iulia.

Iniţiativa turului ciclistic aparţine poliţiştilor din Hunedoara, iar la acesta au participat peste 20 de poliţişti din cele trei inspectorate.

Prin această manifestare sportivă s-a dorit promovarea bicicletei ca mijloc alternativ, ecologic şi eficient de locomoţie în mediul urban dar şi respectarea regulilor de circulaţie şi promovarea respectului faţă de toţi participanţii la traficul rutier.

Marţi, 24 martie, începând cu orele 10.30, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba va fi organizată „Ziua porților deschise”, când, toţi cei interesaţi vor avea posibilitatea să afle mai multe despre activitatea poliţiei în ansamblu dar şi aspecte particulare serviciilor, compartimentelor sau birourilor. La ora 11.00 este planificat un exercițiu demonstrativ.

Miercuri, 25 martie, începând cu ora 10.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, se va desfăşura şedinţa festivă în cadrul căreia va fi evocat momentul aniversar şi vor fi făcute avansările în gradul profesional următor.

Organizarea acestor manifestări este posibilă şi datorită sprijinului de care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba beneficiază din partea Asociaţiilor Apulum Pol şi Dinamo precum şi a Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba şi a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea I Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax