Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

25 noiembrie 2023: Proiecția filmului „Libertate”, la Căminul Cultural din Ciumbrud

Publicat

Arhivă foto

Proiecția filmului „Libertare”, în regia lui Tudor Giurgiu va avea loc, în premieră pe 25 noiembrie 2023, la Căminul Cultural din Ciumbrud.

Potrivit Primăriei Aiud, proiecția va avea loc sâmbătă, 25 noiembrie, ora 17:00, la Căminul Cultural Ciumbrud în prezența regizorului Tudor Giurgiu și a echipei filmului.

„Sper ca filmul să fie văzut în cinematografe de cât mai mulți tineri născuți după 1989, cred că vor fi surprinși – și de acțiune și de faptul că lucrurile de pe ecran chiar s-au întâmplat în România nu cu mult timp în urmă”, a spus regizorul Tudor Giurgiu.

Inspirat din fapte reale, filmul spune o poveste întâmplată la Sibiu în timpul Revoluției din 1989.

În timpul protestelor din decembrie o unitate de miliție devine ținta unui asalt violent care degenerează într-o confruntare între soldați, milițieni, securiști și civili.

Prețul biletului este de 15 lei și poate fi achiziționat de la Biroul Comunicare și Relații Publice din cadrul Primăriei Aiud, dar și online AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax