Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

26-27 iulie: Sesiune de trageri și distrugeri de muniție în poligonul din Micești. Accesul locuitorilor, interzis în vecinătatea zonei

Publicat

detonare munitie Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba și UM01684 Alba Iulia anunţă că marţi și miercuri (26 și 27 iulie) sunt organizate sesiuni de trageri și distrugeri de muniție în poligonul de tragere de garnizoană Micești și poligonul din cazarma 5002, accesul locuitorilor în zonă fiind interzis.

Inspectoratul de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba comunică că în zilele de 26 și 27 iulie între orele 08.30-16.00 efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba vor executa ședințe de tragere în poligonul de tragere de garnizoană Micești, accesul populației fiind interzis pe drumurile de acces precum și pe cele aflate în vecinătatea poligonului.

UM01684 Alba Iulia informează că în data de 27 iulie, între orele 09.00-16.00, se execută distrugeri cu material real în poligonul din cazarma 5002, accesul populației fiind interzis pe drumurile de acces precum și pe cele aflate în vecinătatea poligonului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate