Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

26-28 ianuarie: „Cupa Ardealului”, expoziție regională a crescătorilor de păsări și animale mici, la Vințu de Jos. Program

Publicat

Prima ediție a expoziției regionale a crescătorilor de păsări și animale mici – „Cupa Ardealului” va avea loc în perioada 26 – 28 ianuarie, la Vințu de Jos.

„A început numărătoarea inversă pentru cel mai așteptat moment pentru un crescător de păsări și animale mici, locul unde toți pasionații de creșterea păsărilor și animalelor de curte se reunesc pentru a prezenta publicului rodul muncii lor de pe parcursul întregului an, mai exact expoziția anuală de păsări și animale de curte.

Vă invităm să ne vizitați expozița zonală din perioada 26-28 ianuarie, la Sala de Sport din Vințu de Jos”, au transmis organizatorii, Asociația Clubul crescătorilor de iepuri de rasă din Ardeal.

Programul evenimentului va fi următorul:

  • vineri, 26 ianuarie – 16:00 – 19:00
  • sâmbătă, 27 ianuarie – 08:00 – 19:00
  • duminică, 28 ianuarie – 08:00 – 14:00

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax