Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În WEEKEND: Reuniune de alpinism și escaladă la Ampoița. Concursuri și cascadorii cu Balaurul din Caraș – Severin

Publicat

alpinism 1 În perioada 26-28 septembrie, la Ampoița va avea loc a IX-a ediție a evenimentului Slackline and Climbing Festival. Este vorba despre o reuniune cu pasionații de alpinism și escaladă din toată țara. Invitatul special al festivalului este Flaviu Cernescu sau Balaurul, tânărul din Bocșa, județul Caraș-Severin, care iubește tot ce poate atinge „cote maxime”.

La sfârșitul acestei luni, la Ampoița își dau întâlnire amatorii și iubitorii de înălțime, cascadorie și toți cei pentru care alpinismul și escaladatul este un „drog”. În cadrul celei de-a IX-a ediții reuniunii de alpinism și escaladă, invitatul special este Balaurul, Flaviu Cernescu pe numele lui adevărat, care „încearcă” orice pod, turn sau fir care se află la înălțime.

Citește și FOTO – VIDEO| Te ia cu amețeală: Cu monociclul pe vârful turnului fostei fabrici Ampelum din Zlatna

În cadrul festivalului din acest an, se vor desfășura și două concursuri, respectiv de escaladă în sistem open și de demonstrații de slackline (highline).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax