Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

26 august: Competiția de ciclism montan Alba Carolina Bike Race, la Alba Iulia. A început verificarea și curățarea traseelor

Publicat

Cea de-a treia ediție a competiției de ciclism montan (MTB) Alba Carolina Bike Race se va desfășura la Alba Iulia, pe 26 august. Reprezentanții Asociației Biciclim au început să verifice și să curețe actualele trasee, dar și să exploreze noi rute. Potrivit acestora, în curând se va da startul înscrierilor. 

Competiția Alba Carolina Bike Race 2023 este un proiect al Asociației Biciclim Alba în parteneriat cu Primăria Alba Iulia și se adresează iubitorilor de ciclism montan (MTB).

A III-a ediție Alba Carolina Bike Race se va desfășura în data de 26 august 2023, pe 5 trasee, cu diferite grade de dificultate:

  • 63 km,
  • 36 km,
  • 23 km,
  • 12 km,
  • 5 km (traseu pentru copii – necompetitiv)

Traseele au fost gândite să acopere toate categoriile de participanți, să fie parcurse în proporție de 100% pe bicicletă și să străbată poteci, drumuri și puncte de belvedere care să pună în valoare zona Alba Iulia – Inuri – Mamut.

Începând de anul acesta competiția Alba Carolina Bike Race este înscrisă în calendarul competitional FRC.

Competiția se desfășoară conform regulamentului FRC de mountain bike. Numerele de concurs și cască de ciclism sunt obligatorii pentru toate categoriile de concurenți, atât în timpul competiției, cât și în timpul turelor de recunoaștere și antrenament.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax