Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

26 iunie: Comedie de excepţie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia: Spectacolul “Amanta”, cu actori de la Teatrul Naţional Bucureşti

Publicat

trepte casa de cultura a sindicatelor alba iulia În cadrul proiectului “Vinerea Vin Valorile”, iniţiat de Primăria Alba Iulia, pe 26 iunie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia va fi prezentat spectacolul “Amanta”, adaptare după “Încurcă lume”, de A.D. Hertz, în regia lui Armand Calinovici (Armand Calotă). Numele care vor fi adăugate galeriei valorilor la Alba Iulia vor fi Magda Catone, Ilinca Goia, Armand Calotă, Marius Rizea.

Este un proiect de suflet al actorului Teatrului Național din București, Armand Calotă – care împlinește astfel ultima dorință a mătușii sale, marea actriță a teatrului românesc, Elvira Godeanu – punerea în scenă a acestei comedii savuroase în care actrița și-ar fi dorit să joace rolul titular.

Comedia ”Amanta” , o adaptare dupa celebra lucrare ”Încurca lume” de A.D. Hertz va fi pusă în scenă de artisti de notorietate, iubiţi de public pentru rolurile de excepţie interpretate în numeroase filme şi piese de teatru din aria comediei: Ilinca Goia ( Olga), Magda Catone (Didina Strambuleanu), Marius Rizea (Bungrăzescu Traian), Dorin Andone (Matei Pintenaru) si Armand Calota (Emil Strambuleanu).

O distribuţie excepţională, ce va readuce zâmbetul pe buzele tuturor spectatorilor.

Biletele se pot achiziţiona de la agenţia Casei de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax