Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

27-28 mai : Etapa județeană a Olimpiadei Naționale TINERII DEZBAT, la Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia

Publicat

sediul ISJ Alba

isj inspectorat scolar alba 1În weekend-ul acesta, 27-28 mai 2017 se va derula etapa județeană a Olimpiadei naționale TINERII DEZBAT, Olimpiadă organizată de Inspectoratul Școlar Județean Alba, la Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia.  TINERII DEZBAT este o olimpiadă națională care contribuie la formarea, dezvoltarea și exersarea competentelor de gândire critica și de comunicare rațională în spațiul public, precum și la formarea și dezvoltarea atitudinilor social- civice democratice, necesare tinerei generații pentru participarea activă la viata sociala.

La eveniment vor fi prezente în ziua de sâmbătă, 27 mai 2017 Inspector școlar prof. Popoviciu Corina în vederea monitorizării activitații master-tabului și d-na Inspector școlar prof. Lodroman Codruța, prezentă duminică, 28 mai 2017 în vederea premierii echipelor câștigătoare.

Președintele executiv al acestei olimpiade este Inspector scolar, prof. Staicu Laura Marinela care a adus la cunoștință faptul că la această competiție vor lua parte 11 echipe, secțiunea începători dar bine pregatite spre a-și demonstra valoarea și capacitățile în argumentare, dezbatere și gândire critica.

Secretarul, denumit tabulator, profesor expert, cu competențe în utilizarea software-ului de tabulare pentru competițiile de dezbateri este prof. pentru învățământul primar, Delia Vîlceanu, prof. la Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” din Alba Iulia.
Ordinea intrării în competiție a echipelor și rolul acestora ca afirmatori/ negatori sunt stabilite în ședinta tehnică a Comisiei de organizare și desfasurare a etapei judetene, conform unui grafic de desfasurare a acestei etape.

Aceasta Olimpiada națională de argumentare, dezbatere și gândire critică TINERII DEZBAT se desfășoara în conformitate cu prevederile Metodologiei-cadru de organizare și desfășurare a competițiilor școlare, aprobata prin OMECTS nr. 3035/2012.

Cu acestă ocazie și prin prisma acestui eveniment de mare anvergura, d-na Inspector Școlar General prof. Marcela Dărămuș vă felicită pentru curaj și implicare și vă așteaptă cu drag și la următoarele ediții ale Olimpiadei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax