Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

27 iunie: Ziua Rozelor la Ciumbrud. Paradă cu fanfară, dansatori, majorete, trăsuri, mașini, biciclete decorate cu trandafiri şi concursuri

Publicat

Ziua Rozelor Ciumbrud 2015 Pe 27 iunie, la Ciumbrud, lângă Aiud, este sărbătoarea trandafirilor. Evenimentul Ziua Rozelor, ajuns la a XIV-a ediţie, oferă posibilitatea celor care iubesc florile să participe la o paradă cu fanfară, dansatori, majorete, trăsuri, mașini, biciclete decorate cu trandafiri.

De asemenea, vor fi organizate tradiţionalele concursuri la care vor fi premiate cea mai frumos împodobită bicicletă, cel mai frumos aranjament de trandafiri. Evenimentul se va încheia cu foc de artificii şi Balul Rozelor.

Localitatea Ciumbrud este recunoscută pentru trandafirii cultivaţi aici şi, ca de obicei, în ultima sâmbătă a lunii iunie a fiecărui an, iubitorii florilor sunt aşteptaţi la această sărbătoare.

Începând cu ora 9.00, organizatorii au pregătit numeroase momente atractive pentru toţi iubitorii de trandafiri: Parada Rozelor (plecare de la Colegiul Naţional “Bethlen Gabor” din Aiud) la care participă Fanfara judeţului Alba, dansatori, majorete, trăsuri, mașini, biciclete decorate cu trandafiri; dansuri cu majorete, populare şi de sportive, concursuri (Cea mai frumos împodobită bicicletă, Cel mai frumos aranjament de trandafiri şi Duelul Rozelor), în Parcul Rozelor din Ciumbrud; tombolă cu premii, degustare de vinuri, recitaluri de muzică populară şi uşoară, Foc de artificii şi Balul Rozelor.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Alba şi Filiala Judeţeană Alba a Asociaţiei Amicii Rozelor din România în parteneriat cu Primăria municipiului Aiud, Asociaţia Alba – Afroda, Liceul Tehnologic Agricol “Alexandru Borza” Ciumbrud şi Centrul de Cultură “Augustin Bena” Alba.

Programul:

Program ziua Rozelor 2015

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax