Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

27 mai: „Festivalul florilor de mai”, a VI-a ediţie la Aiud. 14 formaţii cu preşcolari din Alba vor urca pe scena Centrului de Cultură „Liviu Rebreanu”

Publicat

Marţi, 27 mai, la Aiud va avea loc cea de-a VI-a ediţie a „Festivalul florilor de mai”. Începând cu ora 17.00, pe scena Centrului de Cultură „Liviu Rebreanu” vor urca 14 formaţii cu preşcolari. Festivalul are ca scop promovarea, într-o atmosferă de relaxare şi bună dispoziţie, a înclinaţiilor artistice ale copiilor preșcolari, a spiritului artistic interetnic şi nu în ultimul rând, promovarea muncii şi strădaniei educatoarelor de la grădiniţele din județul nostru.

Această manifestare şi-a deschis porţile în 2008 devenind o tradiţie în municipiul Aiud. An de an, manifestarea s-a bucurat de participarea grupurilor de copii coordonate de educatoare, care au beneficiat mereu de sprijinul și susținerea părinților. Manifestarea a evoluat astfel încât copiii, părinții și educatoarele, au trăit momente magnifice, care au contribuit la extinderea festivalului, de la nivelul local, la nivel județean.

Vor urca pe scenă copiii de la Grădiniţa cu Program Normal nr. 1 Aiud, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 Aiud, Grădiniţa cu Program Normal. nr. 4 Aiud, Grădiniţa cu Program Prelungit ”Dumbrava minunată” Alba-Iulia, Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 1 Ocna-Mureș și organizatorii, Grădiniţa cu Program Prelungit „Primii Paşi” Aiud.

Evenimentul cultural al copiilor preșcolari se desfăşoară în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Alba, Primăria municipiului Aiud şi Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud.

foto: arhivă

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax