Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

27 mai: Ziua psihologilor. Mesajul președintelui Filialei Teritoriale Alba a Colegiului Psihologilor din România

Publicat

psiholog sedinta

Psihologii sărbătoresc pe data de 27 mai o zi specială, dedicată aceste profesii. Preşedintele Filialei Teritoriale Alba a Colegiului Psihologilor din România, Eliza Boilă, a transmis un mesaj pentru colegii ei:

”27 mai, este o zi specială, o zi  care ne amintește că în urmă cu şaisprezece ani, în data de 27 mai 2004, Parlamentul României emitea Legea nr.213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Colegiului Psihologilor din România, acest moment reprezentând actul de naştere al noii profesii reglementate.

Este o zi specială, o zi în care psihologii merită să fie sărbătoriţi. Împreună sărbătorim profesia și profesionalismul, profesie pe care o practicăm cu empatie, responsabilitate, etică profesională, integritate, altruism.

Această profesie rămâne a fi una din cele mai importante şi necesare societății.

Anul acesta, vom sărbători Ziua Psihologului în mediul virtual, date fiind condiţiile pandemiei. Însă, chiar dacă nu ne vom putea vedea faţă în faţă, Colegiul Psihologilor din România-Filiala Alba, va organiza, în premieră, azi, 27 mai, ora 19:00, un eveniment online, găzduit de platforma Zoom.

Prin acest eveniment dorim să celebrăm această profesie nobilă, de psiholog.

În contextul actual al pandemiei cauzate de noul coronavirus, psihologii continuă să presteze servicii psihologice, prin corectitudine, tenacitate și exigență, reușind să aducă o rază de lumină și speranță în inima celor aflați la nevoie, contribuind astfel la starea de bine a comunităţii.

Haideţi, aşadar, să recunoaştem meritele acestei nobile profesii şi să-i sărbătorim împreună pe toţi aceşti oameni altruişti!

În acest context, vă aşteptăm alături de noi într-un număr cât mai mare, pentru a ne bucura împreună de toate realizările, împărtășind gândurile și emoțiile revederii .

Multă putere de muncă pentru a răspunde cu promptitudine, profesionalism, competență şi maximă responsabilitate  nevoilor societăţii, dragi colegi.

Vă doresc sănătate, prosperitate, respectul pe care îl meritați din plin, spirit de inițiativă și realizări frumoase!

La mulți ani, dragi colegi! La mulți ani, tuturor psihologilor din România!

Preşedinte Filiala Teritorială Alba a Colegiului Psihologilor din România

Psiholog, Eliza Boilă”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax