Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

27 mai: Ziua psihologului în România

Publicat

La data de 27 mai este aniversată Ziua Psihologului. Aceasta este ziua în care în urmă cu 11 ani, Parlamentul Romaniei a emis Legea nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, înființarea și organizarea Colegiului Psihologilor din România.

”Este sărbătoarea psihologiei românești, sărbătoarea tuturor psihologilor din România, sărbătoarea profesiei de psiholog de liberă practică.

Profesia de psiholog în România a cunoscut o dinamică formidabilă în acești ani: de la cca. 500 de psihologi la 20.000, Colegiul Psihologilor a izbutit să asigure cadrul normativ de exercitare a profesiei de psiholog, s-au elaborat acte normative care protejează exercitarea profesiei, a drepturilor și obligațiilor psihologilor.

În toți acești ani, conducerea Colegiului a avut în vedere cadrul instituțional, misiunea și responsabilitatea față de statul român în asigurarea unor servicii de calitate pentru cetățenii care apelează la serviciile psihologului” se arată într-o postare a  reprezentanților Colegiului Psihologilor din România.

sursa: Facebook Colegiul Psihologilor din România, sursa foto: pexels.com, rol ilustrativ

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax