Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

27 martie: Grupul Skepsis marchează 13 ani de existenţă. Spectacolul „Cafeneaua” pregătit pentru evenimentul aniversar

Publicat

cafe În acest an, grupul Skepsis împlineşte 13 ani de la înfiinţare.Pentru a marca evenimetul Aniversar, vineri 27 martie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia va avea loc „13 Ani cu Skepsis”. În cadrul acestuia, vom prezenta tuturor celor cu skepsis la suflet spectacolul de teatru „Cafeneaua”, de Carlo Goldoni.Biletele, 10 lei- întreg; 5 lei – elevi, studenţi, pensionari, se găsesc la Secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor începând de luni, 22 martie, între orele 09.00 – 15.00.

Grupul Skepsis va marca 13 ani de existenţă cu unul dintre cele mai bune spectacole din repertoriul trupei, „Cafeneaua”, o comedie în care bunul simţ al omului simplu încearcă să aducă echilibru într-o lume prinsă în atmosfera carnavalului veneţian în care personajele poartă măşti nu doar la propriu, încercând să-şi ascundă feţele în spatele politeţurilor, intereselor şi falselor modestii.

Comedia lui Goldoni este aşa cum o doreşte autorul: decentă, raţională, centrată pe un conţinut realist şi având întotdeauna valenţe educative. Teatrul său exprimă spiritul iluminist care a marcat întregul veac al XVIII-lea, fiind construit pe cadre viu colorate, spirituale şi mobile.

Spectacolul, având o durată de 120 min şi implicând toţi membrii grupului Skepsis, a fost pregătit timp de 2 luni special pentru a fi prezentat în cadrul Evenimentului Aniversar, fiind plasat deloc întâmplător pe data de 27 Martie – care marchează Ziua internaţională a Teatrului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax