Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

28 august – 1 septembrie: Tabăra națională de speologie și fotografie subterană la Arieșeni. Cum te poți înscrie

Publicat

Ca în fiecare an, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Alba organizează tabere cu tematică. Una dintre acestea va avea loc în perioada 28 august – 1 septembrie, la Centrul de Agrement de la Arieșeni.

Scopul acestei tabere constă instruirea tinerilor cu vârste cuprinse între 10 și 35 de ani din toate județele țării cu privire la activitatea de ecologie și protecția mediului. Activitățile vor avea un puternic caracter practic, sub coordonarea unei asociații specializate, „Sfinx Gârda”.

Aceste activități vizează dobândirea și dezvoltarea de deprinderi specifice, tehnici de fotografie pe suprafață și subteran, promovarea prin imagini a zonei turistice, deplasări pe teren accidentat, orientare în teren și drumeții.

Cei care vor să se înscrie în acestă tabără trebuie să aibă între 10 și 35 de ani, să fie cetățeni români cu domiciliu în România, să fie înscriși într-o formă de învățământ.

Înscrierile se fac până în data de 11 august la adresa de e-mail: djts.alba@mts.ro, iar rezultatele vor fi comunicate în data de 12 august.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax