Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

28 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, sancționate de polițiștii din Alba

Publicat

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Potrivit IPJ Alba, în ultimele 48 de ore, au fost verificate 2.042 de persoane aflate în carantină, 1.499 aflate în izolare și au fost organizate 22 de acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 579 de persoane. Alte 40 de persoane au fost verificate în cadrul altor activități în contextul pandemiei.

Au fost controlate 21 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 77 de terase, restaurante, fastfood-uri și 122 de mijloace de transport, din care 30 mijloace de transport în comun.

Echipele de control au depistat și sancționat 28 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și una care nu a respectat măsura crantinării/izolării.

Polițiștii recomandă cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19, să poarte masca de protecție și să păstreze distanțarea fizică și să respecte interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație.

Reamintim faptul că masca de protecție trebuie purtată în toate spațiile închise sau deschise, inclusiv pe stradă.

Singurele măști acceptate sunt cele chirurgicale și cele FFP2.

Acțiunile de control vor continua.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax