Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

28 iunie: „Ziua Rozelor” la Ciumbrud, ediția a XIII-a. Miss Regina Trandafirilor, paradă, spectacol de muzică populară, foc de artificii și Balul Rozelor

Publicat

În 28 iunie, la Ciumbrud (Aiud) se desfășoară evenimentul cu tradiție în județul Alba – „Ziua Rozelor”. Este la cea de-a XIII-a ediție, iar cei care vor ajunge peste două săptămâni la Ciumbrud au ocazia să vadă cei mai frumoși trandafiri. Parfumuri florale, buchete proaspete și aranjamente ingenioase de trandafiri, dar și parade, concursuri, tombole și alte surprize vor fi prilej de bucurie și încântare pentru iubitorii de natură și frumos.

Pentru cea de-a 13-a oară în localitatea Ciumbrud, mirosul rozelor va fi cel care va atrage cei mai mulţi vizitatori. Este zi de sărbătoare pe 28 iunie, când se vor admira cei mai frumoși trandafiri în cadrul evenimentului „Ziua Rozelor”.

Sărbătoarea rozelor începe pe 28 iunie, de la ora 9.00 cu Parada rozelor, cu plecarea de la Colegiul Național „Bethlen Gabor” din Aiud. „Alaiul” este format din membrii fanfarei, dansatori, majorete, trăsuri, mașini și biciclete.

Deschiderea oficială se va face ca în fiecare an în Parcul Rozelor din Ciumbrud, începând cu ora 10.00. Cu ocazia acestei sărbători plină de miresme și culori, se vor organiza și concursuri precum cel mai frumos aranjament de trandafiri, Duelul Rozelor, Miss Regina Trandafirilor.

Nici momentele artistice nu vor lipsi, astfel că invitații „Zilei Rozelor” se vor bucura de spectacole de muzică populară și ușoară. Seara va fi încununată cu Balul Rozelor și un foc de artificii.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judetean Alba si Filiala Județului Alba a Asociatiei ,,Amicii Rozelor” Ciumbrud.

Programul celei de-a XIII-a ediții a „Zilei Rozelor”:

9.00 Parada Rozelor – plecare de la Colegiul Național „Bethlen Gabor” Aiud, participă Fanfara, dansatori, majorete, trăsuri, mașini. biciclete

10.00 Deschiderea oficială a Zilei Rozelor 2014 – Parcul Rozelor Ciumbrud

10.30 Prezentarea cultivatorilor de trandafiri

11.30 Dansul majoretelor și dansuri de societate

12.00 Cel mai frumos aranjament de trandafiri – concurs

Dansuri populare  – elevii Școlii din Ciumbrud, Aiud, Gîmbaș, Fărău, Stremț

13.00 Duelul Rozelor – concurs

16.30 Degustare de vinuri

17.00 Tombolă pentru vizitatori

17.30 Premierea cultivatorilor de trandafiri

19.30 Miss Regia Trandafirilor – concurs

20.00 Spectacol de muzică populară și ușoară

22.30 Balul Rozelor și Foc de artificii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate