Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

3.000 de cabinete de medicină de familie și 200 de centre comunitare din țară urmează să fie dotate cu fonduri din PNRR

Publicat

Guvernul a decis, joi, alocarea a 160 de milioane de euro prin PNRR pentru dotarea a 3.000 de cabinete de medicină de familie, a 119 cabinete de planificare familială, a 200 de centre comunitare integrate pentru servicii de sănătate şi a 12 unităţi mobile de terapie intensivă neonatală.

„Printr-un jalon al PNRR au fost alocate 160 de milioane de euro, într-o primă fază, pentru dotarea a 3.000 de cabinete de medicină de familie, a 119 cabinete de planificare familială, a 200 de centre comunitare integrate pentru servicii de sănătate şi 12 unităţi mobile de terapie intensivă neonatală.

Este o măsură care, aş putea spune, vine în completarea firească a evenimentului care a avut loc ieri prin anunţul investiţiei a 1 miliard de euro în infrastructura şcolară preuniversitară şi duală din România”, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Mihai Constantin, într-o conferinţă de presă, la Palatul Victoria.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax