Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

3-5 noiembrie: Sunteți așteptați la Alba Mall, la Târgul de Antichități și Handmade (P)

Publicat

Între  3 – 5 noiembrie, vă invităm la târgul nostru de antichității și handmade, in Alba Mall.

Veți găsi un amestec unic de obiecte restaurate cu grijă și articole unice realizate manual, de la unii dintre cei mai talentați artizani din jur.

De la bijuterii și mobilier de epocă, până la ceramică și textile artizanale, există ceva pentru toată lumea la târgul nostru.

Plimbați-vă printre standuri și descoperiți poveștile din spatele fiecărei piese, aflați despre tehnicile folosite pentru a le crea și chiar discutați cu artiștii înșiși. Fie că ești un colecționar experimentat sau pur și simplu cauți un cadou special, te invităm să explorezi frumusețea și istoria târgului nostru de antichități și obiecte realizate manual.

Vor fi prezenti, din nou, expozanți cu lucruri faine: mic și mare mobilier, decorațiuni, tablouri, bijuterii, cărți, ceasuri de mână, de perete sau de podea, candelabre, veioze

Vă așteptăm, cu drag, la târgul nostru. Ne găsiți in intervalul orar 10:00-22:00. Vă invităm să ne vizitati si sa descoperiți ofertele noastre.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax