Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

3-6 septembrie: Infotrip destinat agențiilor de turism, pentru cunoașterea atracțiilor turistice din județul Alba. Regulamentul, aprobat de CJ

Publicat

foto-turismalba.roConsilierii județeni au aprobat, în ședința de joi, regulamentul de desfășurare a Infotrip-ului destinat agenţiilor de turism, organizat cu ocazia Târgului Naţional de Turism Rural Albac 2015, din cadrul activităţii Campanie publicitară de promovare turistică a judeţului Alba. Astfel, în perioada 3 – 6 septembrie, reprezentanții agențiilor de turism pot participa la acest infotrip și se pot documenta la fața locului cu privire la atracțiile turistice locale. 

Infotrip-ul reprezintă un eveniment de documentare la faţa locului destinat agenţiilor de turism şi este un important instrument de cunoaştere, precum şi de a crea legături între cerere şi ofertă pe piaţa turistică. În cadrul activităţii „Campanie publicitară de promovare turistică a judeţului Alba” se organizează un infotrip pentru agenţii de turism în vederea unei mai bune cunoaşteri a Judeţului Alba precum şi a aduce împreună oferta turistică a judeţului Alba şi cererea de pe piaţa turistică. Acţiunile propuse se vor desfăşura şi vor contribui în mod concret la atingerea scopului acestui infotrip, se precizează în proiect.

Infotrip-ul este destinat agenţiilor de turism care pot participa cu maximum două persoane, reprezentanţi ai agenţiilor de turism tour-operatoare sau detailiste și se va desfășura în perioada 3-6 septembrie 2015, la Alba Iulia, Colţeşti, Rimetea, Sălciua, Lupşa, Albac și Arieşeni.

Se urmăreşte documentarea la faţa locului cu privire la atracţiile turistice locale, respectiv obiective culturale, valori ale patrimoniului cultural imaterial, tradiţii şi obiceiuri, atracţii naturale ale zonei. De asemenea, participanţii vor fi sprijiniţi să înţeleagă atmosfera şi specificul destinaţiei prin crearea de legături între structurile de primire turistică şi agenţii de turism.

Acţiuni în cadrul infotrip-ului:

– vizită în Cetatea Alba Carolina – monument istoric, reprezentativă pentru patrimoniul arhitectonic din sud estul Europei

– tur judeţul Alba pe traseul Alba Iulia, Colţeşti, Rimetea, Sălciua, Lupşa, Albac – vizite la pensiuni şi obiective turistice din localităţile amintite, respectiv bisericile de la Colţeşti, Rimetea, Lupşa, expoziţiile etnografice de la Sălciua, Lupşa şi Muzeul de etnografie de la Rimetea

– vizită Târgul Naţional de Turism Rural Albac 2015

– tur în comuna Arieşeni – vizită pensiuni, obiective turistice, respectiv Biserica de lemn, monument istoric

– tur în comuna Albac – vizită pensiuni, obiective turistice precum expoziţia etnografică

Bugetul activităţii/proiectului „Campanie publicitară de promovare turistică a judeţului Alba” aprobat prin Hotărârea Consiliului judeţean Alba nr. 105 din 28.05.2015, Anexa 34a este de 130.000 lei, iar bugetul estimat pentru desfăşurarea Infotrip – ului destinat agenţiilor turism cu ocazia Târgului Naţional de Turism Rural Albac 2015 este în sumă de 30.000 lei, sumă ce se alocă din cadrul proiectului Campanie publicitară de promovare turistică a judeţului Alba.

Înscrierea se realizează pe baza unui formular de înscriere, în limita a 70 de persoane, în ordinea înscrierilor. Se asigură 3 nopţi de cazare la hotel şi/sau pensiuni în Alba Iulia (împrejurimi) şi Albac și se asigură transportul – pe ruta Alba Iulia – Colţeşti – Rimetea – Sălciua – Lupşa – Albac, retur Alba Iulia; pe ruta Albac – Arieşeni şi retur cu autocar şi/sau microbuz. Se asigură transportul pe ruta Alba Iulia – Colţeşti – Rimetea – Sălciua – Lupşa – Albac, retur Alba Iulia, pe ruta Albac – Arieşeni şi retur cu autocar şi/sau microbuz. Se asigură masa participanţilor în regim de pensiune completă. Pentru participanţi se asigură accesul la obiective turistice din judeţul Alba şi asistenţă turistică, plata taxelor de intrare (unde este cazul) fiind asigurată de Consiliul Judeţean Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax