Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

3 iunie: Bubble Parade la Alba Iulia. Paradă neconvenţională, în Cetatea Alba Carolina

Publicat

În 3 iunie, sunteţi invitaţi la ediția a doua a unei parade neconvenționale a baloanelor de săpun, prin care este exprimată bucuria și atitudinea pozitivă în comunitate, la Alba Iulia.

La 100 de ani de la Marea Unire, Alba Iulia arată întregii lumi ca ”Uniți, suntem mai fericiți!”. Bucuria împărtășită este întotdeauna mai intensă, de aceea vă așteptăm pe toți cu mic, cu mare să suflați mii de baloane de fericire, este mesajul organizatorilor.
Bubble parade este o mișcare internațională care promovează fericirea și bucuria ca și atitudine zi de zi, nu ca și destinație, unind oamenii într-o paradă veselă a baloanelor de săpun.

Bubble Parade este un eveniment gratuit. Ttot ce trebuie să faci este să răspunzi la event page-ul Bubble Parade Alba Iulia 2018, să îți inviți prietenii și să aduci multă bună dispoziție și baloane de săpun la parada din 3 iunie.

“Vino îmbrăcat în culorile românești: roșu, galben sau albastru sau pune-ți ia pe tine, fă-ți rezerva de baloane de săpun și oferă-ți un 3 iunie memorabil”, mai precizează organizatorii.

Evenimentul se desfăşoară în parteneriat cu Primăria Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax