Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

30-31 mai: Sărbătoarea copilăriei, la Sebeș. Tombolă cu biciclete în școli și daruri pentru copii

Publicat

Sărbătoarea copilăriei, la Sebeș. Și în acest an, pentru a marca Ziua Internațională a Copilului, Primăria municipiului Sebeș și Centrul Cultural „Lucian Blaga” au pregătit evenimente recreative dedicate celor mai mici cetățeni ai orașului.

Vor avea loc 6 tombole cu biciclete organizate în incinta instituțiilor de învățământ, fiecare elev și preșcolar înscris într-o unitate de învățământ urmând a primi în dar un rucsac, dar și înghețată produsă la Sebeș.

Citește și Pregătiri pentru Ziua Copilului, la Sebeș. Primăria a cumpărat 5.600 de rucsacuri personalizate

Sâmbătă, 1 iunie 2024, atât în Parcul Tineretului, cât și în parcul din cartierul M. Kogălniceanu, vor fi amplasate aparate de joacă, iar Fanfara din Petrești și personajele preferate de copii vor înveseli atmosfera.

Pompierii voluntari și polițiștii locali din Sebeș îi invită pe cei mici la o prezentare a dotărilor și a echipamentelor pe care le dețin. De asemenea, între orele 10:30 și 18:00, copiii sunt așteptați în Parcul Tineretului de voluntarii Asociației CicloAventura, pentru a descoperi împreună pasiunea pentru ciclism și pentru aventurile în aer liber.

Sărbătoarea copilăriei, la Sebeș. Tombolă cu biciclete în școli

Tombola organizată de municipalitate este deschisă tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 18 ani, care locuiesc în municipiul Sebeș – Sebeș, Lancrăm, Răhău, Petrești – și/sau sunt înscriși într-o instituție de învățământ publică sau privată de pe raza unității administrativ-teritoriale a municipiului Sebeș (Sebeș, Lancrăm, Răhău, Petrești).

Iată cum se efectuează înscrierile:

1) Toți copiii care frecventează o instituție de învățământ publică sau privată de pe raza unității administrativ-teritoriale a municipiului Sebeș (Sebeș, Lancrăm, Răhău, Petrești) vor fi înscriși la tombolă de unitatea de învățământ (care va solicita acordul părinților, în acest sens).

2) Copiii care nu frecventează o instituție de învățământ publică sau privată de pe raza unității administrativ-teritoriale a municipiului Sebeș (Sebeș, Lancrăm, Răhău, Petrești), cu vârste cuprinse între 0 și 18 ani, dar care au domiciliul pe raza municipiului Sebeș (Sebeș, Lancrăm, Răhău, Petrești), se pot înscrie la sediul Primăriei municipiului Sebeș, situat în Sebeș, Piața Primăriei nr. 1 și la Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș, situată pe bulevardul Lucian Blaga nr. 45, până joi, 30 mai 2024, ora 09.00, sau prin email la adresa: 1iunie@primariasebes.ro. Informații la numărul de telefon: 0258-731004.

Important: un copil se va înscrie o singură dată la tombolă!

Listele cu toți cei înscriși vor fi afișate pe site-ul Primăriei municipiului Sebeș, www.primariasebes.ro, până miercuri, 29 mai 2024. Eventualele solicitări sau neclarități vor fi soluționate joi, 30 mai 2024. Numerele criterii din lista înscrierilor vor reprezenta și numerele biletelor de tombolă.

Premiile vor fi oferite de sponsorii și partenerii oficiali ai evenimentului și vor fi comunicate public.

Stabilirea câștigătorilor va fi efectuată prin tragere la sorți, în cadrul a șase evenimente, care vor avea loc astfel:

  • joi, 30 mai 2024, ora 09.00 – Școala Gimnazială „M. Kogălniceanu” Sebeș (pentru toți elevii și preșcolarii instituției);
  • joi, 30 mai 2024, ora 10.30 – Școala Gimnazială „S. Cărpinișanu” Sebeș (pentru elevii și preșcolarii Liceului Tehnologic Sebeș și pentru elevii și preșcolarii Liceului German Sebeș);
  • joi, 30 mai 2024, ora 12.00, Școala Gimnazială Nr. 2 (pentru toți elevii și preșcolarii instituției, inclusiv structura școlară din Răhău) și pentru toți preșcolarii din grădinițele private, pentru copiii care frecventează centrul de zi din cadrul Direcției de Asistență Socială Sebeș;
  • vineri, 31 mai 2024, ora 09.00 – Școala Gimnazială Petrești (pentru toți elevii și preșcolarii instituției);
  • vineri, 31 mai 2024, ora 10.30 – Liceul cu Program Sportiv „F. Fleșeriu” Sebeș (pentru toți elevii și preșcolarii instituției și pentru copiii care nu frecventează o instituție de învățământ publică sau privată de pe raza unității administrativ-teritoriale a Municipiului Sebeș – Sebeș, Lancrăm, Răhău, Petrești –, cu vârste cuprinse între 0 și 18 ani, dar care au domiciliul pe raza Municipiului Sebeș – Sebeș, Lancrăm, Răhău, Petrești);
  • vineri, 31 mai 2024, ora 12.00 – Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș (pentru toți elevii instituției).

Extragerile vor fi înregistrate video și transmise pe site-ul www.primariasebes.ro, precum și pe toate rețelele de socializare ale instituțiilor organizatoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax