Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

30 aprilie – 3 mai: Cea mai mare întâlnire de modelism din România la Râpa Roşie. Sute de aeromodele vor traversa cerul la „Fun to Fly”, ediţia a XIV-a

Publicat

YouTube video

rapa rosie, fun to fly Trei zile de adrenalină și „cai putere” pe cer, asta îi așteaptă la Râpa Roșie pe iubitorii de aeromodelism și automodelism în perioada 30 aprilie – 3 mai. În acest fel se marchează și deschiderea oficială a sezonului de zbor.

Cea de-a XIV-a ediție a festivalului „Fun to fly – Râpa Roșie” debutează joi, 30 aprilie. Pasionații de modelism își vor face apariția în zonă cu „marile zburătoare”, dar și cu automodele off-road.

Festivalul cu tradiţie de la Râpa Roşie este un eveniment de marcă pentru pasionaţii de modelism care vin din toate colțurile țării ca să petreacă trei zile în „zgomotul”  aeromodelelor şi automodelelor off-road.

Chiar dacă este un hobby pe care cei de pe margine îl privesc cu interes, pentru cei care îl practică este un motiv de mândrie. Asta pentru că merită să vezi mirarea de pe fețele altora, atunci când îți arăți măiestria într-ale pilotajului.

Acesta este şi unul dintre motivele pentru care,  cea mai mare întâlnire de modelism din România, de la Râpa Roşie este locul unde piloţi şi aeromodelişti din toată ţara vin an de an, iar cei care nu şi-au făcut curaj să „conducă” o astfel de bijuterie sunt bucuroşi să vadă „marile zburători” traversând cerul.

În acest an, tabăra se întinde la Râpa Roşie în perioada 30 aprilie – 3 mai.  În cei 14 ani de existență, festivalul „Fun to fly – Râpa Roșie” a consacrat Râpa Roșie și Sebeșul pe harta aeromodelismului din România și din Europa. Cea mai mare întâlnire de modelism din România este organizată de Clubul Sportiv Archaeopteryx Alba Iulia.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax