Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

30 august – 2 septembrie: Gala Tânărului Actor HOP, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia

Publicat

Ediția cu numărul 26 a Galei Tânărului Actor HOP – program al UNITER aflat sub direcția artistică a regizorilor Alexandru Dabija și Leta Popescu, se va desfășura, pentru al treilea an consecutiv, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, în perioada 30 august – 2 septembrie 2023.

25 de actori vor demonstra că prezența scenică și calitățile actoricești, potențate de tehnologie, sunt atuurile certe pentru obținerea trofeelor HOP.

Până la competiția de la Alba Iulia, Teatrul de Păpuşi „Prichindel” lansează campania online Gala Tânărului Actor.

Zilnic, în perioada 9-26 august, cei 13 artişti selectați în secţiunea Individual şi cele 5 grupuri se prezintă prin scurte materiale video realizate de ei înșiși.

În zilele de 30 și 31 august, de la ora 18:00, și în 1 septembrie, de la ora 17:00, publicul este invitat să urmărească live concursul din sala de spectacol a Casei de Cultură a Studenților sau prin transmisiunea în direct pe site-ul https://galahop.uniter.ro/, contul de Facebook al Galei HOP (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor), contul de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA).

Cei care vor să fie prezenți la desfășurarea de forțe a tinerilor artiști pot achiziționa bilete pentru cele trei zile de concurs de la sediul Teatrului de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia și online de pe www.teatrulalba.ro.

Pe 2 septembrie, de la ora 00:00 până la 17:00, publicul poate să-și voteze actorii preferați pe www.galahop.uniter.ro.

Premiul Publicului va fi anunțat în cadrul festivității de decernare a premiilor de sâmbătă, 2 septembrie, ora 19:30.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax