Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

30 octombrie: 4 ani de la Colectiv. Albaiulienii, așteptați în fața Prefecturii pentru a aprinde lumânări în memoria victimelor

Publicat

La patru ani de la tragicul eveniment produs în clubul Colectiv din București, albaiulienii sunt așteptați miercuri, 30 octombrie, în fața Prefecturii Alba, pentru a aprinde o lumânare în memoria victimelor. 

Reamintim faptul că pe 24 octombrie, Ziarul Libertatea a intrat în posesia unui filmuleţ de 20 de minute şi 40 de secunde realizat în noaptea incendiul de la Colectiv chiar de subofiţerul care a însoţit primul echipaj ISU Bucureşti Ilfov, ajuns la locul dezastrului, şi ascuns de superiorii lui.

Vezi și VIDEO: Filmul secret al intervenției de la Colectiv, realizat de ISU, ținut ascuns timp de 4 ani. Ce surprind imaginile

„Peste câteva zile, pe 30 octombrie, România comemorează patru ani de la tragicul incendiu care a furat 64 de vieți, dar și de la momentul în care oamenii au spus răspicat că nu mai vor să fie uciși de corupție. 30 octombrie este data care a șocat un popor întreg și a arătat o țară incapabilă să aibă grijă de cetățenii ei.

Pe 30 octombrie 2015 au ars frați și surori, copii și părinții, prieteni și necunoscuți și, odată cu ei, valul care acoperea mizeria din spitale și corupția din administrația românească. Pe 30 octombrie 2015 ulciorul care mergea atât de des la apă s-a spart.

Ne întâlnim în fața Prefecturii Alba Iulia, de la ora 19:00!”, au transmis organizatorii evenimentului, reprezentanții Alba Iulia Civică.

Citește și Scrisoare tulburătoare a răniților din Colectiv, către Dăncilă și Pintea. Tratamentele nu vor mai fi decontate după 2020

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate