Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

30 octombrie: Trupa One, formată din Criss şi Vlad ajunge în Alba Iulia. Cei doi membri Lala Band îşi promovează albumul de debut

Publicat

YouTube video

Cei doi membri ai trupei fenomen Lala Band, Criss şi Vlad, care în prezent formează trupa One, pornesc în luna octombrie în turneul naţional  „Aprinde un vis”, pentru promovarea albumului lor de debut. În Alba Iulia vor concerta pe 30 octombrie, începând cu ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia. Astfel, tinerii au ocazia să asculte live noile piese ale duo-ului format din Criss şi Vlad. Din programul pregătit pentru publicul albaiulian face parte şi hit-ul „Un nou început”.

Scena Casei de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia va fi în 30 octombrie în atenţia îndrăgostiţilor şi nu numai, la concertul trupei One. Pentru că de mai bine de un an şi jumătate Criss şi Vlad formează şi un cuplu, majoritatea pieselor cântate sunt de dragoste. Printre acestea, „Ploaia mea” sau „Crezi în tine” .

Cei doi membri ai trupei Lala Band vor susţin concerte în Alba Iulia şi în alte şase oraşe din ţară. Preţul biletelor este în funcţie de sectorul sălii, respectiv 100 de lei, 60 de lei şi 40 de lei.

foto: utv.ro

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax