Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

31 august – 2 septembrie: Alba Iulia Music and Film Festival, ediția a VI-a, în Cetatea Alba Carolina

Publicat

Alba Iulia Music and Film Festival ajunge în acest an la a VI-a ediție și va avea loc în Cetatea Alba Carolina, în perioada 31 august – 2 septembrie.

Cu un concept unic, bine cunoscut și apreciat de publicul, festivalul propune și anul acesta o selecție dintre cele mai bune filme ale momentului, filme premiate în circuitul european, dar și producții de film consacrate, precum și producții românești recente, aducând totodată în fața publicului invitați speciali, nume importante ale cinematografiei românești, în discuții deschise cu spectatorii.

Programul complex al festivalului cuprinde, pe lângă proiecțiile de film, momente artistice impresionante, evenimente speciale, concerte și proiecte educative, toate contribuind la realizarea unui eveniment de succes, la crearea unei atmosfere efervescente și plăcute.

Publicul este invitat, ca în fiecare an, să participe activ la activitățile din cadrul festivalului, fie că este vorba de spectacole, proiecții interactive de film, întâlniri cu invitații, proiecții din cadrul Culinary Cinema, proiecte de educație cinematografică pentru copii, seri cu proiecții speciale sau petreceri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax