Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

31 august: Festivalul Folcloric Tinerețe ajunge în Piața Cetății din Alba Iulia. Artiștii care vor urca pe scenă

Publicat

Festivalul Folcloric Tinerețe, un spectacol gândit și inițiat de tânăra artistă de muzică populară Oana Bozga-Pintea, ce are ca scop principal promovarea folclorului în rândul tinerilor și atragerea generațiilor viitoare în rândul consumatorilor de folclor, ajunge pe 31 august în Piața Cetății din Alba Iulia, unde se va încheia turneul din acest an. 

Programul artistic al acestui spectacol măreț este unul dinamic, plin de emoție, momente unice și trăiri aparte, după cum spune protagonista, Oana Bozga-Pintea.

Vor evolua pe scenă 24 tineri interpreți din toate zonele țării, aleși de Oana după valoare, autenticitate și prietenie, bineînțeles.

Paula Seling și Ionuț Fulea sunt invitații speciali care au fost prezenți în toate spectacolele din acest turneu, la fel ca și dansatorii profesioniști ai Ansamblului Folcloric Cindrelul – Junii Sibiului. La Alba Iulia festivalul va avea ca invitat de onoare pe Veta Biriș.

Tânăra artistă a înființat chiar și propria orchestră populară din dorința de a fi acest proiect cât mai valoros. Astfel, acompaniamentul întregului spectacol va fi asigurat de Orchestra Populară Tinerețe sub bagheta Maestrului Ovidiu Barteș, un muzician extraordinar care se află în topul dirijorilor din România. Întregul program va fi prezentat de Iuliana Tudor, un personaj cunoscut și mult iubit al Televiziunii Române.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax