Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

31 mai – 2 iunie: Fun to Fly, la Râpa Roșie. Pasionații de aeromodelism și automodelism se întâlnesc din nou, lângă Sebeș

Publicat

Iubitorii de aeromodelism și automodelism din toate colțurile țării sunt așteptați și în acest an la Râpa Roșie – Sebeș. O nouă ediție a evenimentului Fun to Fly – Râpa Roșie 2024 va avea loc în perioada 31 mai – 2 iunie. 

„În perioada 31 mai – 2 iunie anul de gratie 2024, cu începere de la ora dimineții în locul numit cu drag Râpa Roșie, ne vom întâlni și anul asta!

Obligatoriu să aduceți cu voi voie bună, aeromodele faine și dorință de zbor, grătare, etc. Noi aducem vreme bună și iarba verde și faină, placută burților și roților de aeromodel sau automodel după caz.

Ne ocupăm împreună cu Primăria Sebeș și de data asta de atelierul pentru juniori și cadrul propice așa cum îl știm. Și anul asta avem nevoie de voluntari pentru atelier”, au transmis organizatorii evenimentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax