Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

31 mai: Târg de joburi pentru studenți și absolvenți, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Publicat

La Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va avea loc marți, 31 mai, Târgul de Joburi PRO-CARIERA. La eveniment sunt așteptați studenți sau absolvenți de la toate specializările UAB, care sunt în căutarea unui loc de muncă. 

Târgul este organizat de Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră (CICOC-UAB) în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Alba și Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Alba.

Evenimentul va avea loc marți, 31 mai, în Sala Bosch (Corp C, Parter) a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Angajatorii care doresc să participe la acest eveniment prin oferirea de locuri de muncă studenților sau absolvenților, locuri de practică sau internship vor notifica intenția de participare, împreună cu locurile vacante disponibile până la data de 27 mai 2022 la adresa de email larisadragolea@uab.ro, în vederea alocării unui stand.

Acest târg de joburi este organizat în cadrul Proiectului CNFIS-FDI-2022-0559 – Corelarea competențelor studenților cu cerințele pieței muncii prin activități și servicii specifice de consiliere în carieră și monitorizarea inserției absolvenților în cadrul UAB – PRO CARIERA, finanțat de către Ministerul Educației, prin Fondul de Dezvoltare Instituţională destinat universităţilor de stat – FDI 2022 (Domeniul 7: Corelarea ofertei educaţionale cu cererea pieţei muncii, consilierea și orientarea în carieră), manager de proiect: Conf. univ. dr. Larisa Dragolea.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax