Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

38 de răspunsuri la întrebările românilor despre ce au voie și nu au voie să facă în această perioadă cu restricții de deplasare

Publicat

Grupul de Comunicare Strategică vine cu precizări legate de restricțiile de circulație din ordonanțele militare adoptate pentru durata stării de urgență. E vorba de 38 de noi întrebări și răspunsuri cu privire la cum să acționăm pe perioada stării de urgență în situații specifice.

„Având în vedere că la nivelul Grupului de Comunicare Strategică au fost primite alte întrebări referitoare la situații punctuale privind respectarea măsurilor de distanțare socială, dar și pentru a veni în întâmpinarea situațiilor legate de sărbătorile pascale în contextul din acest an, vă punem la dispoziție un update la materialul prezentat inițial”, se precizează într-un comunicat.

1. Întrebare: Pot să merg să-mi cumpăr carne de miel de la agentul economic autorizat de unde îmi cumpăram în fiecare an? Ce trec pe declarație?

Răspuns: Da, dar trebuie să aveți asupra dumneavoastră cartea de identitate și declarația pe propria răspundere, în care bifați punctul 2 (asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor). De asemenea, vă recomandăm să mergeți singur, nu cu mai mulți membri ai familiei și să vă asigurați că agentul economic este autorizat și respectă toate condițiile igienico-sanitare impuse de instituțiile cu atribuții în domeniu. Nu uitați să cereți documentele de proveniență, bon fiscal, chitanță sau factură.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Geo

    luni, 13.04.2020 at 13:09

    Si intrebarea nr. 39 si cea mai importanta:
    39. De ce se aplica amenzi daca nu e completata ora pe declaratie?
    Nu ar trebui aspru pedepsite acele organe care nu respecta ordonanta???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate