Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

39 de copii de la două centre rezidențiale din Pașcani, depistați cu noul coronavirus. DSP Iași: Sunt asimptomatici

Publicat

39 de copii din două centre rezidențiale din județul Iași au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus, în urma testării.

Potrivit Ziarului de Iași, este vorba despre cazuri depistate la centrul rezidential „Sfântul Nicolae” din Pașcani și cele trei module familiale de la Verseni.

„În urma procedurii de testare a salariaților și beneficiarilor la început la Pașcani și apoi în alte două centre de plasament au fost depistați pozitiv 21 de beneficiari din centrul rezidential Sfântul Nicolae din Pașcani și alți 18 de la cele trei module familiale din Verșeni.

Împreună cu DSP evaluam situația și luăm cele mai bune măsuri pentru copiii care, la fel ca și angajații depistați, toți sunt asimptomatici”, a declarat Ioan Florin, directorul Direcției Generale de Asistenta Sociala și Protecția Copilului Iași.

Inițial, un număr de 18 angajați de la trei centre de plasament din județul Iași au fost depistați pozitiv la testul PCR pentru infecția cu noul coronavirus. Angajații sunt de la Centrul Rezidential Sfântul Nicolae Pașcani, de la Centrul Rezidential Verseni și Centrul Rezidential Mircesti. Testările continuă.

Surse din interiorul DSP Iași au declarat publicației că este foarte probabil ca minorii sa fie monitorizați în centre și nu spitalizați pentru ca nu prezintă simptome.

Sursă: Ziaruldeiasi.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax