Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

4-6 noiembrie: Conferința Internațională MANAGEMENTUL CARIEREI, organizată de Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră al UAB

Publicat

uab În perioada 4-6 noiembrie 2015 va avea loc Conferința Internațională MANAGEMENTUL CARIEREI, organizată de către Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (CICOC-UAB), coordonat de Dir.Conf.univ.dr. Larisa Dragolea, împreună cu Universitatea Czestochowa din Polonia, Consiliul Județean Alba și Primăria Municipiului Alba Iulia.

Evenimentul a ajuns la a treia ediție și se bucură de un mare succes în rândul tuturor celor interesați de dezvoltarea carierei și dezvoltare personală (studenți, angajați, angajatori, alte categorii de persoane interesate).

La conferință vor fi prezente atât persoane din țară și străinătate, respectiv reprezentanți ai Universității „Lucian Blaga“ din Sibiu, Universității Româno – Germane din Sibiu, Universității din Petroșani, Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Universității din Oradea, Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, Academia de Studii Economice din București, Universitatea din Czestochowa (Polonia), Hebrew University of Jerusalem (Israel).

Prima zi a conferinței cuprinde trei workshop-uri, respectiv: De pe băncile universității către profesionalism și performanță, Workshop dedicat studenților, invitat: Tiberiu Țăra; Reconversia profesională: realitate sau vis? Model de bună practică, speaker: Dna. Laura Popescu, personal trainer; Workshop despre primii pași spre succesul în carieră, trainer: Felix Crișan.

Pe parcursul celei de a doua zile, studenții vor avea șansa să audieze, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, prelegeri ale unor recunoscuți specialiști în domeniul resurselor umane și antreprenoriat. În a doua zi a conferinței sunt așteptați peste 500 de participanți (similar cu numărul participanților ediției de anul trecut), în cea mai mare parte studenți ai Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, de la toate facultățile și specializările existente.

A treia zi va cuprinde o sesiune plenară de prezentare a unor lucrări științifice în domeniul managementului carierei, sesiune care va debuta cu prezentarea Municipiului Alba Iulia pentru invitații din țară și din străinătate, moment prezentat de către Conf.univ.dr. Mihai Gligor, Director al Departamentului de Istorie al UAB. În continuarea sesiunii științifice, va avea loc Masa rotundă cu tema: Parteneriatul Universitate-absolvent-angajator. Modele de succes în carieră în comunitatea albaiuliană, la care sunt așteptați studenți, absolvenți, angajatori, cadre didactice, precum și toți cei interesați.

Ca și la ediția de anul trecut, această masă rotundă beneficiază de implicarea membrilor Asociației Alumni UAB și va fi moderată de către Dl. Drd. Lucian Docea, manager proiect, care cunoaște foarte bine realitățile pieței muncii, fiind un colaborator constant al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia pe parcursul ultimilor ani.

Programul va fi încheiat cu teleconferința Helping clients make better career decision, destinată specialiștilor în consiliere vocațională, susținută de către Dl. Prof. Itamar Gati, Phd., Hebrew University, Israel.

Organizatorii îi așteaptă pe toți cei interesați de activitățile conferinței. Participarea este gratuită, condiționată de ridicarea unei invitații de participare de la sediul organizatorului CICOC-UAB (Alba Iulia, Rectorat-Palatul Apor, Parter). Invitațiile se pot ridica în zilele de 30 octombrie, 2 și 3 noiembrie, în intervalul 08-16:00. Participanții la conferință vor primi certificate de participare

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax