Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

4-7 octombrie: Reprezentanţi DSVSA din ţară participă la o instruire la Alba Iulia, în domeniul farmaceutic veterinar și nutriției animalelor

Publicat

dsvsa alba sanitar veterinar La Alba Iulia se desfăşoară, în perioada 4-7 octombrie, ședința de instruire a reprezentanților Direcțiilor Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor din 42 de județe, în domeniul farmaceutic veterinar și nutriției animalelor.

Tema centrală a instruirii o constituie „Combaterea antibiorezistenței în medicina veterinară”, dar vor fi abordate și alte tematici precum procedurile de autorizare pentru comercializarea produselor medicinale veterinare, noutățile din domeniul farmaceutic veterinar, Planul de contingență al României privind managementul crizelor în domeniul hranei pentru animale, înregistrarea și autorizarea operatorilor din domeniul nutriției animale și instrucțiuni privind modul de prelevare și transport al probelor de produse medicinale veterinare în cadrul Planului de prelevare și testare a produselor medicinale veterinare.

Alături de specialiști ai Direcției Produse Medicinale Veterinare și Nutriție Animală din cadrul ANSVSA, la instruire vor participa în calitate de lectori și reprezentanți ai Institutului de Igienă și Sănătate Publică Veterinară și ai Institutului pentru  Controlul Produselor Biologice și Medicamentelor de uz Veterionar din București.

În conformitate cu legislația în domeniu la finalul instruirii participanții vor fi evaluați și li se vor înmâna diplome de participare, transmit reprezentanţii DSVSA Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax