Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

4 iunie: Probe pentru elevii care vor să intre în clasa a V-a de handbal-baschet, la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia

Publicat

Copiii de clasa a IV-a care vor să urmeze o carieră de sportiv de performanță se pot înscrie în clasa a V-a la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia, fosta școală nr 8. Testările vor avea loc în data de 4 iunie de ora 9.00, la sala de sport a liceului.

Pentru anul școlar 2014-2015, Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia pune la dispoziție 14 locuri pentru handbal băieți și 14 locuri pentru baschet fete.

Elevii care doresc să se înscrie în clasa a V-a cu profil sportiv o pot face în data de 4 iunie, când vor avea loc testele.

Copiii trebuie să se prezinte la sala de sport începând cu ora 9.00, echipați în haine sport , copie după certificatul de naștere, copie după cartea de identitate a unuia din părinți și adeverință medicală în care să fie specificat faptul că sunt apți pentru a practica un sport.

Pentru examenul de baschet, fetele vor avea de trecut următoarele probe: săritura în lungime de pe loc, proba de viteză (30 de metri), proba de rezistență (600 de metri), probe specifice disciplinei (aruncarea la coș, pase etc), joc bilateral.

Pentru examenul de handbal pentru băieți, sunt pregătite probele de: săritură în lungime de pe loc, viteză (30 de metri), aruncarea mingii, joc bilateral.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax