Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

4 tineri reținuți de polițiști, după ce au furat banii din automatele de bilete și dozatoarele de lapte din Alba Iulia

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia au reținut 4 tineri care au furat bani din 10 automate de bilete și dozatoare de lapte amplasate pe raza municipiului Alba Iulia. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activități infracționale.

La data de 28 decembrie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de 4 tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 22 de ani, unul din Alba Iulia și 3 din comunele Șard și Cricău, care sunt bănuiți că ar fi sustras sume de bani, din 5 automate de bilete aparținând societății locale de transport local Alba Iulia și din 5 dozatoare de lapte aparținând unor societăți comerciale.

Din cercetară a rezultat că, în nopțile de 23/24 și 27/28 decembrie 2020, cei 4 tineri ar fi forțat aparatele, iar din interiorul acestora ar fi sustras suma totală de 1.000 lei.

În cursul zilei de azi, 29 decembrie, cei 4 reținuți vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activități infracționale.

Foto: Arhivă

Sursă: IPJ Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax