Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

42 de site-uri care difuzează ilegal filme şi seriale ajung în atenţia Poliţiei. Vezi lista

Publicat

Un număr de 42 de site-uri care difuzează filme şi seriale fără să respecte legislaţia audiovizualului sau să deţină drepturile pentru conţinutul transmis vor ajunge în atenţia Poliţiei. Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) va sesiza oamenii legii, în acest caz, la solicitarea Sc Pro TV SA.

Adresa primită de CNA de la SC Pro TV SA a fost analizată în şedinţa de joi. Societatea a sesizat că sunt 42 de site-uri care nu deţin drepturi pentru conţinutul audiovizual difuzat. Potrivit Deciziei CNA nr. 320 din 2012, până la data de 3 septembrie 2012, toţi furnizorii de servicii media audiovizuale la cerere din România aveau obligaţia să completeze şi să transmită la CNA cererea de notificare. Nerealizarea notificării în termenul respectiv „determină încetarea dreptului de a furniza servicii media audiovizuale la cerere”.

„Furnizorii serviciilor media la cerere au obligaţia de a notifica CNA cu privire la această activitate. Până la această dată au fost notificate (la CNA – n.r.) opt astfel de servicii. Pro TV ne-a informat însă cu privire la desfăşurarea ilegală a unor asemenea servicii pe internet, care încalcă drepturile de autor pe care le deţine. CNA va sesiza Poliţia în vederea identificării responsabililor de site şi a clarificării răspunderii legale”, a spus Răsvan Popescu, preşedintele CNA, după luarea deciziei.

CNA va sesiza Poliţia cu privire la următoarele site-uri: www.xfilmeonline.net, www.filmepeales.com, www.filmedecomedie.info, www.filmeonlinefree.ro, www.filme-noi-online.com, www.filmesubtitrateonline.net, www.filme-free.ro, www.cinemo.ro, www.990.ro, www.divxonline.biz, www.filmehd.net, www.filme-online-gratis.com, www.filmulde10.com, www.filmesubtitrate.info, www.filmesubtitrateonline.net, www.filme-subtitrate.org, www.filme-subtitrate.info, www.filme.online-pe.net, www.filme.online-pe.net, www.filme-online-subtitrate.eu, www.filme-subtitrate.ro, www.hdfilmeonline.info, www.filme-2012.com, www.opticmovie.com, www.cinemaxx.ro, www.1filme.ro, www.filmeonline3d.ro, www.filmeonlinetari.com, www.filmehd-online.net. www.filmeonlinehd.biz, www.seriale-filme.info, www.serialedetop.com, www.serialul.net, www.filmeonline.org, www.filmemisto.com, www.superfilme.net, www.vplay.ro, www.serialepenet.ro, www.tvpug.com, www.neededspark.blogspot.ro, www.deseneanimateonline.info, www.freshon.tv.

Sursa: Mediafax.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. McGigi

    joi, 01.11.2012 at 20:44

    Merci de linkuri. Pana una-alta, majoritatea acestor site-uri nu sunt gazduite de servere romanesti, asa ca Politia poa’ sa faca exact nimic. E ca si cum sergentu’ Vasile ar incepe o ancheta impotriva Youtube.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax