Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

5-10 mai: Serviciu gratuit de ridicare a deșeurilor vegetale, pentru cetățenii din Alba Iulia. Cum se fac programările

Publicat

În perioada 5 – 10 mai, Primăria Alba Iulia pune la dispoziția cetățenilor din municipiu un serviciu gratuit pentru colectarea resturilor vegetale din toaletări. 

„Începând cu data de 5 mai, vom prelua resturile vegetale rezultate din toaletări. Primăria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu Luxor LTD și Sport – Turism SRL, pune la dispoziția cetățenilor, persoane fizice, serviciul gratuit de ridicare a resturilor vegetale din toaletări, în perioada 5 mai – 10 mai.

Comanda se va face telefonic la numărul 0721.113101, până în data de 4 mai inclusiv, iar preluările se vor face începând cu data de 5 mai.

Vi se va transmite, telefonic, data și ora la care va trebui să depozitați deșeurile vegetale în fața locuinței, conform graficului de programări. Recomandăm o compactare cât mai bună a acestor deșeuri vegetale, pentru eficientizarea serviciului.

Ne dorim un oraș curat, bine organizat și prietenos cu natura, astfel, vă încurajăm să folosiți aceste servicii pentru a vă proteja pe dumneavoastră și mediul înconjurător”, a scris primarul Gabriel Pleșa, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ionica Florina

    joi, 12.05.2022 at 12:56

    Buna ziua! In ce masura aș putea ruga redacția Alba24 sa nu mai publice stiri false? Sau cand e vorba despre ”serviciu gratuit” prestat de Primarie, sa inceapa cu ” acest articol este un pamflet, si trebuie tratat ca atare”?
    Ideea e ca mă număr printre fraierii care au luat de buna toata treaba si m-am apucat sa imi fac serios curat in curte. Am tuns gazonul (proasta idee ca tunsul ierbii nu intra in categoria ” resturi vegetale din toaletari”, am tuns cativa arbusti (proasta idee, de asemenea, că nici asta nu intra in categoria ”toaletari”) și am pus frumos in saci ce am apucat in cateva zile, ca sa ma incadrez in termenul scris in articol. Am sunat, am fost programata. In ziua in care mi s-a comuncat data programarii, mi s-a spus ca iarba de la gazon tuns nu este” rest vegetal din toaletari”. Mea culpa, nici prin cap nu mi-a trecut ca ceea ca ramâne in urma tunsului gazonului, nu este ”rest vegetal” (ce o fi nu stiu, dar trebuie sa ai mare stiinta de carte pentru a deține informatia asta) și nici că ”a tunde iarba” nu intră in categoria a ”toaleta”.
    In fine, mi s-a spus ca luni, 09.05.2022, va venii cineva sa ridice sacii, si m-am pus pe asteptat. Si am asteptat, luni, marti, miercuri. Nu au venit, evident, ca de asta scriu aici. Joi am vorbit cu cineva la telefon. A susținut ca nu intenționau sa ridice decât resturi din toaletarea copacilor, dar si pe acelea daca erau bine compactate. In fine, prostia mea, ca am luat de buna toata povestea.
    Deocamdata la stadiul de intrebare retorica: in articol scrie ca se va apela la doua firme Luxor LTD și Sport Turism SRL. Nu sunt firme abonate la bugetul local, nu-i asa?! Si SRL-uri fiind putem presupune ca nu presteaza gratis. Si putem presupune ca firmele respective au emis facturi si ca Primaria le-a achitat?
    Pai si cum facem, Primaria achita facturi pentru servicii neprestate?
    A semnat cineva din partea Primariei un proces verbal prin care se confirma prestarea serviciilor respective? A semnat asa, pe incredere, fara sa verifice?! Sau se plateste cu ochii inchisi? Oau!
    Oricum pute. Si povestea in sine, si pe strada mea ( de la resturile vegetale)!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax