Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

5 decembrie: Deschiderea Târgului de Crăciun, la Sebeș. Patinoar cu acces gratuit, căsuțe cu dulciuri și concerte

Publicat

afis_x-mas_sebes_presa

În perioada 5 – 31 decembrie 2018, în Parcul Tineretului din Sebeș va prinde contur o povește de iarnă, cu personaje care vor aduce bucurie copiilor, un patinoar cu acces gratuit și căsuțe decorate cu produse specifice Crăciunului.

Pe scena montată în parc vor sosi colindători, pentru a colora atmosfera cu cele mai frumoase cântece de iarnă și pentru a le oferi celor prezenți bucuria colindului străbun.

„Nu va lipsi nici Moș Crăciun la întâlnirea cu cei mai mici locuitori ai Sebeșului; el își va face apariția în seara zilei de 21 decembrie și va oferi cadouri celor prezenți.

Vă așteptăm cu drag, să dăruim împreună magia sărbătorilor de iarnă!”, transmis reprezentanții Primăriei Sebeș.

Program:

Miercuri, 5 decembrie 2018, Parcul Tineretului

  • Ora 18:00 – Deschiderea Târgului de Crăciun -Patinoarul artificial de 300 mp cu acces gratuit, căsuțe cu dulciuri, animatori îmbrăcați în personaje de poveste sunt doar câteva din atracțiile Târgului de Crăciun de la Sebeș, care își așteaptă vizitatorii.
  • Concert Cleopatra și Pavel Stratan
  • Momente artistice cu Grupul vocal de muzică ușoară „Do Re Mi” al Centrului Cultural „Lucian Blaga” pregătit de Alexandra și Adrian Pamfilie.

În perioada 6 – 21 decembrie 2018, Centrul Cultural „Lucian Blaga”, sala de evenimente „Gheorghe Maniu”, Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș

  • Orele 16:00 – 18:00 – Ateliere de lectură și creație – Ateliere creative pentru copii organizate cu aportul personalului din cadrul Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga” Sebeș; copii se vor bucura de atmosfera Crăciunului, vor primi dulciuri și vor petrece un timp de calitate în compania cărților, vizionând filme sau confecționând obiecte de Crăciun.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax