Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

5 decese ale unor pacienți infectați cu Sars-Cov-2, anunțate în județul Alba. Majoritatea aveau și alte boli

Publicat

Autoritățile au raportat, în ultimele 24 de ore, 5 decese ale unor pacienți infectați cu coronavirus, în județul Alba. În total, de la începutul epidemiei, în Alba au fost înregistrate 120 de decese. 

Un bărbat de 70 de ani, din Cugir, confirmat cu virusul în data de 23 octombrie (când s-a prezentat la spital), a murit la ATI la doar o zi după, în data de 24 octombrie. Potrivit medicilor, a dezvoltat o bronhopneumonie bilaterală severă. Acesta avea și alte comorbidități, printre care diabet și obezitate.

Un alt bărbat de 74 de ani din Alba Iulia, a decedat la Spitalul de Urgență din Alba Iulia. Fusese confirmat în data de 19 octombrie și a murit sâmbătă dimineața. Și acesta avea multiple boli.

O femeie de 72 de ani, din Sebeș, confirmată cu virusul în 20 octombrie, a murit două zile mai târziu. Avea și alte boli, potrivit medicilor.

Duminică, în Alba, a mai fost raportat decesul a doi bărbați, unul de 68 de ani și unul de 70 de ani despre care deocamdată nu au fost oferite date suplimentare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax