Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

5 iunie: Eveniment caritabil la Alba Iulia, pentru un băiat de 11 ani care are nevoie de aparat auditiv. Proiect sprijinit de Fundaţia Comunitară Alba

Publicat

'Charity Ball' leo fortress Pe 5 iunie, la Alba Iulia va avea loc un eveniment caritabil pentru un copil de 11 ani care are nevoie de un aparat auditiv. Iniţiativa aparţine echipei LEO Fortress Alba Iulia, în cadrul unui proiect finanţat de Fundaţia Comunitară Alba, prin Programul YouthBank.

Proiectul “Charity Ball” este iniţiat în beneficiul lui Gabriel Murariu, un băiat de 11 ani care are nevoie de un aparat auditiv costisitor, dar fără care nu poate avea o viață adecvată, iar în viitor un loc de muncă prin care să devină un cetățean activ, care se susține singur și nu un asistat social, spun organizatorii.

În cadrul acestui eveniment, pe lângă posibilitatea de a socializa și degusta preparate culinare special pregătite pentru invitați, va avea loc şi o serie variată de activităţi ce include recitaluri artistice, momente de magie și dans, seara terminându-se cu o licitaţie care va include obiecte vestimentare şi ornamentale.

În urma acestui proiect, pe lângă sprijinul pentru Gabriel, echipa doreşte să adreseze un mesaj întregii comunităţi asupra importanţei implicării în activităţi caritabile şi de voluntariat.

Programul YouthBank este implementat local de Fundația Comunitară Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Athero

    marți, 19.05.2015 at 21:46

    Arunca cu bani de la fereastra!!! Si devine un „cyborg”!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax