Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

5 octombrie, Ziua Mondială a Educației: Mesajul conducerii Inspectoratului Şcolar Alba pentru dascălii din judeţ

Publicat

isj inspectorat scolar alba 2Pe 5 octombrie se sărbătoreşte Ziua Internaţional a Educaţiei. Astfel, odată cu anul 1994 în intreaga lume se aminteşte de importanta rolului educaţiei. Cu această ocazie, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba, reprezentată de inspectorul şcolar general Marcela Dărămuş transmite un mesaj pentru toţi dascălii din judeţ.

„Sărbătorirea Zilei Mondiale a Educației îmi oferă prilejul de a vă mulțumi tuturor celor ce trudesc cu ambiție pe făgașul cultivării seminței de Adevăr și Frumos, Bine și Sacru, Cinste și Demnitate în sufletele tuturor.

Este foarte greu să măsori în câteva cuvinte tot ceea ce înseamnă dascălul în societatea prezentului; dar recunoștința trebuie să fie pe măsura dăruirii, pasiunii și profesionalismului de care dumneavoastră, dascălii, dați dovadă în îndrumarea și educarea generațiilor cărora le-ați dăruit lumina cunoașterii, din flacăra pasiunii pentru educație.

Considerațiile mele se îndreaptă astăzi către dumneavoastră, făuritori de sentimente și de caractere, artiști care dați culoare sufletului nostru, deschizători de drumuri și de idealuri.

Vă doresc multa sănătate, prosperitate și măiestrie în nobila misiune pe care o aveți!

La multi ani, iubiți si stimați semănători de lumină!”

Inspector Școlar General,

prof. Eugenia Marcela Dărămuș

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax