Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

5 sfaturi esențiale atunci când utilizați un tobogan gonflabil cu apă (P)

Publicat

Atracția toboganelor de apă gonflabile este că sunt distractive pe tot parcursul anului. Niciun tânăr sau adult cu inima tânără nu poate rezista să nu se cațere, să alunece și să sară la maxim pe un astfel de echipament distractiv. În plus, având în vedere că sunt necesare doar o instalare și o împachetare ușoare, un tobogan gonflabil cu apă poate fi instalat practic oriunde, atâta timp cât există suficient spațiu. Tot ce va trebui să faceți este să cumpărați unul sau să apelați la un specialist în închirierea de echipamente pentru petreceri și veți avea o adunare în curtea din spate care rivalizează cu orice parc de distracții!

Toboganele gonflabile cu apă sunt amuzante și pot fi invidia petrecerilor de aniversare a copiilor. Cu toate acestea, pe măsură ce vă pregătiți toboganele pentru utilizare, este important să o faceți corect pentru a asigura siguranța copiilor dvs. Așadar, iată câteva sfaturi esențiale pe care trebuie să le urmați atunci când folosiți un tobogan gonflabil cu apă.

1. Luați în considerare restricțiile de greutate

Fiecare tobogan gonflabil indică anumite restricții de greutate care trebuie respectate. Este important să rețineți că aceste restricții de greutate nu sunt simple sugestii. Ele trebuie respectate pentru a asigura siguranța tuturor celor care îl folosesc.

Așadar, este crucial să subliniați importanța acestei restricții de greutate. Părinții care folosesc toboganele gonflabile cu apă s-ar putea să nu se gândească prea mult la asta. Ei pot chiar să lase pe oricine să se urce pe tobogan. Dar ei trebuie să înțeleagă importanța respectării restricțiilor de greutate ale toboganului gonflabil pentru siguranța tuturor. Dacă insistă să lase pe toată lumea să se bucure de tobogan, cel mai bine este să le recomandați un alt tobogan gonflabil cu o restricție de greutate mai mare.

2. Păstrați obiectele ascuțite la distanță mare de tobogan

Toboganele gonflabile de apă pot fi durabile, dar nu sunt invincibile. Deoarece sunt umflate, acestea se pot deteriora cu ușurință atunci când sunt străpunse de un obiect ascuțit. Așadar, cel mai bine este să eliberați zona înainte de a umfla toboganul.

De asemenea, trebuie să vă asigurați că nimeni nu aduce nimic ascuțit în tobogan, deoarece acest lucru îl poate deteriora și poate compromite siguranța tuturor celor aflați pe el. Așadar, este important să îi anunțați pe copii despre importanța de a ține obiectele ascuțite departe de tobogan.

Având în vedere că, probabil, copiii folosesc toboganul, este posibil ca aceștia să încalce regulile fără să se gândească cu adevărat la asta. Așadar, este responsabilitatea părinților prezenți să își supravegheze copiii atunci când folosesc toboganul pentru a evita orice accident care implică obiecte ascuțite.

3. Evitați agitația extremă

Chiar și în calitate de adult, poate fi tentant să începeți pur și simplu să săriți pe toboganul gonflabil cu apă. Cu toate acestea, este important să rețineți că un tobogan gonflabil cu apă este diferit de o casă gonflabilă pentru adulți. În timp ce toboganul gonflabil cu apă este durabil, săriturile și bruscarea pe el pot pune prea multă greutate pe tobogan și, astfel, îl pot deteriora. Așadar, este important să le subliniați copiilor dvs. că nu este permisă săritura, deoarece poate compromite siguranța persoanelor care îl folosesc.

4. Nu umflați prea mult toboganul

O greșeală comună pe care mulți oameni o fac atunci când umflă toboganul este să îl umfle prea mult. Dar un tobogan supra-gonflat crește riscul de accidente. Gândiți-vă la toboganul de apă gonflabil ca la un balon. Când este prea mult aer în interior, acesta poate sfârși prin a exploda. Așadar, este esențial să țineți cont de supapa de presiune. Dacă supapa de presiune eliberează aer, acesta este un indiciu pentru a opri pomparea.

Toboganele gonflabile cu apă pot fi o investiție excelentă. Cu toate acestea, pentru a asigura siguranța tuturor, este important să puneți în aplicare câteva reguli atunci când utilizați toboganul gonflabil cu apă. Aceste reguli includ respectarea cu strictețe a restricțiilor de greutate, ținerea la distanță a obiectelor ascuțite și evitarea supra-gonflăturilor și a bruscării.

5. Aveți grijă de el

La fel ca orice altă piesă de echipament care este construită pe termen lung, un tobogan gonflabil cu apă necesită întreținere. Mai jos este un scurt ghid privind întreținerea toboganelor gonflabile pentru o utilizare de lungă durată.

Există două motive cheie pentru a acorda prioritate întreținerii unui tobogan gonflabil cu apă. Acestea sunt:

  • Siguranță. Siguranța este primordială, mai ales că pe toboganul de apă se pot juca copii mici. Cu toții trebuie să ne facem partea noastră în întreținerea unui tobogan de apă gonflabil, astfel încât nimeni să nu alunece, să cadă de la înălțime sau să se rănească grav atunci când ar trebui să se distreze.
  • Întreținerea regulată asigură faptul că toboganul de apă arată, se simte și funcționează ca și cum ar fi nou. Dacă este păstrat în stare bună, copiii fericiți pot folosi toboganul de apă mulți ani de acum încolo.

În interesul de a învăța pe toată lumea despre o bună întreținere a produselor gonflabile, iată câteva sfaturi pentru îngrijirea toboganelor gonflabile de apă.

  • Aveți grijă la poziția toboganului de apă și la spațiul de instalare în timpul umflării. Aveți grijă ca toboganul de apă să aibă spațiu suficient pentru a se umfla și asigurați-vă că aerul circulă în mod corespunzător.
  • Eliberați puțin aer atunci când vremea devine călduroasă. Dacă umflați toboganul de apă dimineața, când aerul este încă rece, nu uitați că presiunea internă a aerului se poate extinde mai târziu, după-amiaza. Preîntâmpinați acumularea unei presiuni nedorite a aerului eliberând o parte din aer mai târziu în cursul zilei.
  • Opriți umflarea toboganului înainte ca acesta să devină rigid. Dacă toboganul de apă este umflat până când produce o săritură foarte rigidă, acesta are un risc mai mare de a fi perforat și deteriorat. Lăsați doar puțin loc pentru ca pereții gonflabilului să cedeze.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax