Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

5 sloturi cu mecanism Megaways care sunt la mare căutare în 2023 (P)

Publicat

Noua modă în materie de păcănele online e reprezentată de jocurile construite pe mecanism Megaways, un modificator aleatoriu al structurii rolelor ce poate genera peste o sută de mii de posibilități de câștig.

În ceea ce privește atenția acordată jucătorilor, tendința este reprezentată de secțiuni de oferte tot mai generoase, precum aceasta: https://mrbit.ro/ro/promotions/offers/84032.

Fie că beneficiezi de o promoție, fie că nu, iată 5 sloturi Megaways care te pot tenta pentru distracția în timpul liber, fiind la mare căutare în acest an:

BIG TOP BONANZA

Big Top Bonanza Megaways” reproduce un spectacol care se desfășoară pe grila plasată în interiorul unui cort de circ. Grafica modernă este completată de o coloană sonoră de zile mari.

Dincolo de muzica de circ, atmosfera este întreținută de sunetele produse de simbolurile ce formează o combinație câștigătoare, dar și de vocea care comentează fiecare instrucțiune.

De exemplu, dacă dai click pe butonul „info”, auzi: „Vă prezentăm cu mândrie regulile acestui joc”. După aceea, ești asigurat că este „cel mai mare spectacol din lume”.

Pictogramele sunt cele clasice pentru această lume: clovni, ghicitoare, atleți, acrobați, tunul din care sunt lansați oameni, pălării de iluzioniști, cuțite de aruncat la țintă. Cei cărora le place să meargă la circ apreciază acest slot.

AZTEC GOLD MEGAWAYS

Căutarea aurului ascuns de civilizația aztecă nu s-a terminat. Se crede că încă există comori nedescoperite, iar aventurierii pot pleca în căutarea lor măcar virtual, prin intermediul păcănelelor online precum „Aztec Gold Megaways”.

Conform principiului mecanismului Megaways, numărul posibilităților de câștig se modifică de la o rotire la alta, fiind afișat în stânga grilei.

Combinațiile care plătesc se formează de la cea mai din stânga rolă spre dreapta, cu condiția ca pictogramele de același fel să se oprească pe minim trei coloane adiacente.

Masca aztecă, ghepardul, șarpele și vulturul sunt cele mai valoroase simboluri, cu excepția Wild-ului și discului Scatter (5 sau mai multe discuri inițiază o serie de rotiri extra).

LEGEND OF CLEOPATRA MEGAWAYS

Este o păcănea egipteană structurată pe șase role clasice, plus un rând suplimentar, deasupra grilei, care are un rol deosebit.

Toate elementele care vin pe acest rând au atașate până la trei scarabei roșii. Dacă ele fac parte dintr-o combinație câștigătoare, atunci multiplicatorul crește cu numărul de scarabei colecționați.

Simbolurile sunt caracteristice sloturilor cu această tematică: Cleopatra, Horus, Anubis, Bastet. Există și un simbol Wild, care nu poate substitui pictograme din rândul de deasupra grilei.

Fiecare rotire poate avea până la 200.704 modalități de câștig! În cazul în care toate cele patru pictograme de pe rândul suplimentar participă la formarea unor câștiguri, atunci primești 12 rotiri fără bani, care pornesc de la multiplicatorul din jocul de bază.

MAJESTIC MEGAWAYS

Majestic” se referă la regele animalelor. Grila este plasată pe un peisaj animat care reprezintă savana, iar simbolurile principale și muzica redau ambianța dintr-un safari. Leul, elefantul, rinocerul și bivolul sunt cele mai importante pictograme „obișnuite”.

Acest slot are trei simboluri speciale: copacul vieții este Wild, diamantul declanșează rotiri extra dacă se oprește pe ecran în minim patru exemplare, iar imaginea Lunii este simbol Mystery, care se poate transforma în orice simbol (toate pictogramele Mystery de pe grilă devin același simbol).

Jocul beneficiază de mod colapsabil. Altfel spus, simbolurile care formează un câștig dispar, iar în locul altora apar altele, fără să fii taxat cu o altă miză. În timpul rotirilor extra, fiecare câștig consecutiv crește nivelul multiplicatorului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax