Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

5 strategii pentru a juca la ruletă (P)

Publicat

Chiar de când a fost inventat acest joc de noroc, oamenii au încercat tot felul de modalități care să le asigure câștigul. Astfel, fiecare jucător a încercat să își construiască o anumită strategie care să îi permită să ajungă cu o mai mare ușurință la câștiguri impresionante. Există câteva astfel de strategii care au devenit populare printre jucătorii pasionați de ruletă pe care le poți aplica la ruleta Nitro Casino. Unii spun că le folosesc în mod constant în timp ce alții le consideră o pierdere de timp. Adevărul este că nu poți fi sigur de eficiența lor până nu le încerci personal.

Strategia Martingale

Aceasta este considerată de mulți a fi cea mai bună strategie, fiind totodată și cea mai populară dintre toate. Principiul este simplu: se pariază fie pe roșu sau negru, fie pe număr par sau impar. Jucătorul are o șansă de 50% să câștige sau, desigur, să piardă. Să spunem că pariezi și pierzi. Urmând această strategie, ar trebui să pariezi din nou pe același rezultat, dar să faci asta utilizând o sumă dublă față de precedenta. Procedezi așa până când rezultatul este cel dorit de tine. Deși sună tentant, un jucător responsabil trebuie să fie conștient că această strategie are și câteva dezavantaje. Cel mai important dintre ele este faptul că ai nevoie de un buget considerabil deoarece după fiecare pierdere este necesar să îți dublezi suma. Tocmai de aceea, această strategie nu este recomandată oricui. Cu toate acestea, nu uita că jocurile de cazinou au de obicei o limită maximă de pariere pe care o poți atinge foarte ușor utilizând această strategie.

Secvența lui Fibonacci

O altă strategie bine cunoscută printre jucătorii de ruletă este Secvența lui Fibonacci. Această strategie necesită binecunoscutul șir numeric. Dacă nu ești familiarizat cu acesta, iată o explicație mai clară: de fiecare dată miza ce urmează trebuie să fie egală cu suma care provine din ultimele două pariuri făcute. Jucătorul trebuie totuși să știe că această creștere a sumei pariate este ceva mai lentă decât în strategia precedentă.

Sistemul Paroli are principii total opuse față de Martingale. În primul rând, este indicat să pariezi sume mici. Ai cele mai mari șanse la pariurile tip, culoare sau coloană. Dacă se întâmplă să pierzi, poți paria din nou valoarea primei sume. Dacă ai noroc și pariul este câștigător, trebuie să dublezi pariul lăsând astfel miza pe masa. Prin acest mijloc joci cu banii Casei. Un avantaj important față de prima strategie este faptul că deși pariezi sume mici, poți câștiga sume semnificative.

Sistemul D’Alembert

Această strategie a fost implementată de matematicianul cu același nume care a pornit de la simpla idee că o serie de 4 sau 5 pariuri norocoase, de aceeași culoare, își vor face apariția la un moment dat. Sistemul acesta este bazat pe pariuri de cotă 2, la fel ca cel al strategiei Martingale, dar cu un risc mult mai mic. Pariul decurge în felul următor: pariezi 1 leu pe roșu și pierzi. Următorul pariu va fi neapărat cu 1 leu mai mare. Să presupunem că pierzi din nou. Vei mări miza din nou cu 1 leu. De data aceasta câștigi. Următoarea ta miză va fi de doar 1 leu. Astfel, te afli în situația în care pariurile cresc într-un ritm lent permițându-ți  să te încadrezi într-un buget anume.

Sistemul Labouchere

Această strategie este considerată a fi cea mai complexă dintre toate, aceasta urmărind profituri foarte mari. În primul rând, jucătorul alege un șir de numere întâmplător. Să spunem 10, 20 și 30. Acestea sunt mizele de pariu. Strategia spune ca primul pariu să fie format neapărat din suma primului număr și a ultimului număr. Astfel, vei paria 40 de RON. Dacă câștigi, renunți la numerele din serie. Singurul pariu care rămâne de efectuat este cel de 20 de RON, exact numărul din mijloc. Dacă ai câștigat din nou, profitul va fi de 60 de RON.

Sistemul Oscar’s Grind

Această strategie este preferată de jucătorii care nu sunt fanii unui joc dinamic deoarece jucătorul trebuie să se mulțumească cu un profit ceva mai mic. Totuși, este modalitatea ideală de a câștiga pentru cei care nu au un buget foarte mare. Principiul este unul simplu: pariul crește cu o unitate doar după un câștig. Dacă ești un jucător care posedă multă răbdare, îți vei echivala pierderile și vei avea profitul dorit cu siguranță.

Fie că alegi una dintre strategiile de mai sus, fie că optezi să pariezi clasic fără o anumită strategie, nu uita să te distrezi și să joci responsabil!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax